featured

1750 TL değerindeki oyunu 3 gün boyunca ücretsiz oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEGA’nın sevilen Like a Dragon serisinin son oyunu ‘The Man Who Erased His Name’, Steam kullanıcılarına özel bir fırsat sunuyor. 28 Ekim’e kadar devam edecek ücretsiz deneme sürümüyle oyuncular, efsanevi yakuza Kazuma Kiryu’nun yeni macerasını keşfedebilecek.

The Man Who Erased His Name, 50 dolar etiketiyle satılıyor!

Oyunun en dikkat çekici özelliklerinden biri, iki farklı dövüş stilini harmanlayan yenilikçi savaş sistemi. Oyuncular, Yakuza stilinin güçlü hamleleriyle düşmanlarını alt edebilirken, Ajan stilinde ise elektrikli tel ve yüksek teknoloji cihazları kullanarak daha teknik bir dövüş tarzı sergileyebiliyor.

Deluxe Edition’da yer alan ‘Legendary Fighter Pack’ ile oyuncular, üç efsanevi yakuza karakteriyle – Goro Majima, Taiga Saejima ve Daigo Dojima – mücadele edebiliyor. The Coliseum adı verilen arena modunda bu karakterlerle yapılacak mücadeleler, serinin hayranlarına nostaljik anlar yaşatmayı hedefliyor.



Steam’de 9/10 puanlı oyun Epic Games’te ücretsiz oldu!Steam’de 9/10 puanlı oyun Epic Games’te ücretsiz oldu!


Steam’de 9/10 puanlı oyun Epic Games’te ücretsiz oldu!

Epic Games Store ücretsiz oyunu (24-31 Ekim). Dijital mağaza bu hafta sevilen co-op oyununu ücretsiz verecek.

SEGA ayrıca, 7 Kasım’a kadar sürecek büyük bir kampanya ile serinin diğer oyunlarında da indirimler sunuyor. Judgment, Lost Judgment ve yakında çıkacak Infinite Wealth gibi yapımlar bu kampanyada yer alıyor. Stüdyo ayrıca, serinin gelecek oyunu ‘Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii’nin mevcut oyundan 1.5 kat daha büyük olacağının müjdesini verdi.

Siz de 4 saatlik deneme sürümüne erişmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
1750 TL değerindeki oyunu 3 gün boyunca ücretsiz oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir