featured

30 milyon TL’lik Mercedes S63 ile gazladık!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mercedes-Benz S Serisi, lüks ve konforun sembolü olarak bilinir. Marka, bu lüksü S AMG serisi ile sportiflikle de birleştiriyor. Geçtiğimiz aylarda S-AMG meraklılarını sevindiren bir gelişme yaşanmıştı ve Mercedes-Benz S 63 AMG tanıtıldı. Bugün sizlerle birlikte Mercedes S63 AMG test sürüşü ile sizlerleyiz.

30 milyon TL’lik Mercedes S63 ile gazladık!

Mercedes S 63 AMG, plug-in hybrid bir otomobil. Bu özel seri, tek bir renk seçeneği ile geliyor. Araç sadece Manufaktur Alp grisi rengi ile piyasaya çıkacak. Bu özel renk, ışığın geliş açısına göre koyulaşıp açılarak rengini değiştiriyor.

Özel rengine ek olarak tamamen krom kaplı 21 inçlik AMG jantları ile geliyor. Ayrıca parlak siyah ve krom detaylara boğulduğunu söyleyebiliriz. Bu detaylar, Edition 1 için özel AMG Dış Mekan Gece Paketine dahil.

Aracın iç mekan görüntüleri henüz yayınlanmadı. Ancak diğer özel AMG sürümlerine bakarak tahminler yaparsak, iç mekanda siyah ve kırmızı detayların hakim olacağını öngörebiliriz. Ayrıca iç mekanda Mercedes-Benz’in simgesi haline gelmiş Nappa derilerinin de kullanılacağını söyleyebiliriz.

S 63 AMG, 4,0 litrelik V8 biturbo motor ve elektrik motorunun kombinasyonu ile 590 kW (802 BG) güç ve 1430 Nm tork üretiyor. Bu güç, aracı 0’dan 100 km/s hıza sadece 3,3 saniyede ulaştırıyor. Aracın azami hızı ise 290 km/s olarak belirtiliyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
30 milyon TL’lik Mercedes S63 ile gazladık!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir