featured

43 saat pil destekli kulaklık: OPPO Enco X3 Premium piyasaya çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OPPO yeni kablosuz kulaklık modelini piyasaya sürdü. Gürültü engelleme konusunda gelişmiş bir desteğe sahip olan ve aynı zamanda kalite kaybı olmadan ses deneyimi ortaya koyan bir cihaz arayan kullanıcılar için Enco X3 Premium modeli piyasaya çıktı. İşte detaylar…

OPPO Enco X3 Premium özellikleri ve fiyatı

OPPO’nun yeni kulaklığı modern görünümü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gümüş detaylara sahip olan kulak içi kulaklık modeli göz alıcı bir tasarım sunuyor. Şarj kutusu ise ön ve arka kısmında deriyi taklit eden ayrıntılarla yuvarlak bir görünüme sahip. Cihaz bas tonları için 11 mm sürücü ve 6 mm tweeter’dan oluşan bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

OPPO Enco X3 Premium kullanıcılara dengeli ve sürükleyici bir deneyim sunmak için söz konusu bileşenlerle birlikte çalışmayı vaat eden BES2700 çipiyle sunuluyor. Kulaklığın öne çıkan özelliklerinden biri de 50 dB aktif gürültü engelleme desteği oluyor.



OPPO Find X8 serisi, bu kamerayla gelecek!OPPO Find X8 serisi, bu kamerayla gelecek!


OPPO Find X8 serisi, bu kamerayla gelecek!

OPPO Find X8 serisi, bu kamerayla geliyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Bu gürültü azaltma özelliği, kulaklıkta bulunan insan sesi algılama teknolojisiyle de yüzde 200 daha verimli olabiliyor. Üç mikrofonlu sistem, hem arama sırasında hem de müzik çalarken ses kalitesini artırmaya hizmet ediyor.

Suya ve toza karşı IP55 sertifikasına ek olarak kulaklık, 1 Mbps aktarım hızı sunan kayıpsız sesin yanı sıra 192kHz/24bit’te LHDC 5.0 oynatma ve Bluetooth 5.4 desteğini de destekliyor. Pil tarafında ise cihaz her bir kulaklıkta 58 mAh, kasada ise 566 mAh batarya ile geliyor.

OPPO’nun yeni kulaklığı 899 Çin Yuanı (yaklaşık 4 bin 300 TL) karşılığında satılıyor. Aynı zamanda kablosuz şarj destekli bir seçenek de tüketicilere sunuluyor. Bu model ise 949 Çin Yuanı (yaklaşık 4 bin 500 TL) fiyat etiketiyle listeleniyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
43 saat pil destekli kulaklık: OPPO Enco X3 Premium piyasaya çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir