featured

Sniper Elite: Resistance duyuruldu! – ShiftDelete.Net

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rebellion, Sniper Elite serisinin yeni oyunu için kolları sıvadı. Gamescom Opening Night kapsamda tanıtılan gizlilik-aksiyon oyunu, Sniper Elite: Resistance olarak adlandırılacak. Etkinlik kapsamında İkinci Dünya Savaşı’nda geçen oyun hakkında ayrıntılar ve çıkış tarihi paylaşıldı.

Sniper Elite: Resistance, işgal altındaki Fransa’da Nazi tehditlerini yenmek için çalışan Özel Operasyon İdaresi ajanı Harry Hawker’ın macerasını ele alacak. Geliştirici ekip, Hawker’ın Naziler tarafından geliştirilen ve savaşın gidişatını değiştirebilecek bir süper silah keşfettiğini belirtti.

YouTube video

SDNSDNShiftdelete.net

Yeni oyun, serinin kendine özgü keskin nişancı oynanışını devam ettirecek. Bu kapsamda X-Ray öldürme sahnelerini bolca içerecek. Rebellion, gelişmiş silah kullanma mekanikleri ve İkinci Dünya Savaşı silahlarını özelleştirme olanağı da vadediyor.

Atari efsanesi geri dönüyor! Yeni konsol tanıtıldıAtari efsanesi geri dönüyor! Yeni konsol tanıtıldı

Atari efsanesi geri dönüyor! Yeni konsol tanıtıldı

Atari 7800 Plus 130 dolara çıkış yapacak. 1986 yapım konsolun yenilenmiş versiyonu bu kış satışa sunulacak.

Oyuncular ayrıca özel olarak ayarlanmış propaganda görevlerine katılacak. Bu görevlerde çeşitli silah ve karakter eklentileri toplamak mümkün olacak. Hikayeye ek olarak çok oyunculu modun da devam edeceğini belirtmek gerekiyor.

Rebellion ayrıca Resistance hikayesinin Sniper Elite 5 ile aynı zaman çizelgesini paylaşacağını ifade etti. Bu kapsamda hikayesinin de paralel ilerlediğini dile getirdi. Bu da iki oyunun hikayeleri arasında bağlantı olabileceğini gösteriyor.

Elite: Resistance Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için 2025 yılında yayınlanacak. Oyunun ilk günden Game Pass kütüphanesine ekleneceğini de belirtelim. Rebellion ve Wushu Studios tarafından ortaklaşa geliştiriliyor

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Sniper Elite: Resistance duyuruldu! – ShiftDelete.Net

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir