featured

Warhammer 40,000: Space Marine 2’nin bir yıllık yol haritası açıklandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merakla beklenen Warhammer 40,000: Space Marine 2’nin piyasaya çıkmasına iki haftadan az bir süre kaldı. Sabre Interactive gelecekte içerik açısından oyundan neler beklenebileceğini açıkladı. Oyunun bir yıllık yol haritası belli oldu. İşte detaylar…

Warhammer 40,000: Space Marine 2’nin ilk dört sezonu netleşti

Lansmandan haftalar sonra Warhammer 40,000: Space Marine 2 ultra geniş monitörler, özel PvE lobileri ve arena modu için destek kazanacak. Aynı zamanda Season Pass’i satın alanlar için Ultramarines görünüm paketi de oyunseverlerin karşısına çıkacak. Bunlar ilk sezonun birer parçası olarak oyuncularla buluşacak.

Warhammer 40,000: Space Marine 2’nin ikinci sezonu yeni PvE görevleri, daha yüksek zorluk seviyesi, yeni bir tabanca ve daha fazla düşman getirecek. Season Pass için yeni görünümlere sahip daha fazla paket kullanıcılara sunulacak. İkinci sezonun bu yılın sonlarına doğru planlanması planlanıyor. Ancak şimdilik ne yazık ki bir çıkış tarihi verilmedi.

Stardew Valley’ın geliştiricisi Fortnite ile iş birliği için göz kırptı!Stardew Valley’ın geliştiricisi Fortnite ile iş birliği için göz kırptı!

Stardew Valley’ın geliştiricisi Fortnite ile iş birliği için göz kırptı!

Stardew Valley oyununun geliştiricisi, Fortnite ile iş birliği konusuna yeşil ışık yaktı. İşte detaylar…

Açıklanan bilgilere göre oyunu 2025’ten itibaren daha fazla görev, PvP modu, arena, düşman, rütbe ve genişletmeler sunacak. Önümüzdeki yıl yayınlanması planlanan 3. ve 4. sezonlarda oyuna birçok özelleştirme içeren görünümler eklenecek.

Öte yandan Sabre Interactive ekibi, oyunun piyasaya sürülmesinin ilk birkaç haftasında yamalar aracılığıyla bazı hızlı ayarlamalar ve iyileştirmeler getirmek için oyunculardan sık sık geri bildirim toplayacaklarını da ifade etti.

Heyecanla beklenen Warhammer 40,000: Space Marine 2 yaklaşık on yıldır ses seda çıkmayan seriye yeniden hareket getirecek. Oyun 9 Eylül tarihinde PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında oyuncularla buluşacak.

Read this news article in EnglishRead this news article in English
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Warhammer 40,000: Space Marine 2’nin bir yıllık yol haritası açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir