featured

vivo TWS 3i Duyuruldu: Özellikleri ve Fiyatı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin merkezli vivo, akıllı telefon sektöründeki pazar payını artırıyorken kablosuz kulaklık kataloğunu da genişletmeye devam ediyor. Son olarak şirket, TWS 3i adlı yeni modelini duyurdu. Vadettiği özellikler ile merak uyandıran kulaklıklar, dikkat çekmeyi başardı. İşte vivo TWS 3i teknik özellikleri ve fiyatı…

Apple’ın AirPods modellerine benzer bir tasarıma sahip olan vivo TWS 3i için iki seçenek duyuruldu. Her iki versiyonda da 10mm dinamik sürücülere sahip. DeepX 3.0 ses teknolojisinden destek alan kulaklıklarda Bluetooth 5.3 bağlantı bulunuyor. Ses kodekleri ise AAC, SBC ve LC3.

vivo TWS 3i özellikleri ve fiyatı

Vivo TWS 3i’nin standart seçeneği, kutusu ile birlikte 45 saat; özel versiyon ise 50 saat kullanım süresi sunuyor. Kutusuz şarj süresi ise sırasıyla 10 saat ve 11 saat. Ayrıca kulaklıkların düşük gecikme modu 55 milisaniye gecikmeye sahip. Bu sürenin özellikle rekabetçi oyunlar için ideal olduğunu söylemek mümkün değil.

Fiyat performans canavarı: vivo Y37 Pro tanıtıldı! İşte özellikleriFiyat performans canavarı: vivo Y37 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

Fiyat performans canavarı: vivo Y37 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri

vivo, Android pazarındaki çeşitliliğini artırarak bugün fiyat performans canavarı vivo Y37 Pro modelini giriş seviye özellikleri ile duyurdu.

Su ve toz direncine sahip olan kablosuz kulaklıklarda Jove adlı bir sesli asistan, yapay zeka destekli gürültü azaltma, kulaklık bulma desteği olduğunu da unutmamakta fayda var. Beyaz renk seçeneğiyle tüketicilerin karşısına çıkan vivo TWS 3i’nin standart versiyonu 99 Çin yuanı (14 dolar), özel versiyon ise 129 Çin yuanı (18.30 dolar) şeklinde fiyatlandırıldı.

vivo TWS 3i teknik özellikleri şu şekilde sıralandı;

Özellik Standart Versiyon Özel Versiyon
Sürücü 10mm Dinamik 10mm Dinamik
Ses Teknolojisi DeepX 3.0 DeepX 3.0
Bluetooth 5.3 5.3
Ses Kodekleri AAC, SBC, LC3 AAC, SBC, LC3
Kutusuyla Kullanım Süresi 45 saat 50 saat
Kutusuz Şarj Süresi 10 saat 11 saat
Düşük Gecikme Modu 55 ms 55 ms

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
vivo TWS 3i Duyuruldu: Özellikleri ve Fiyatı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir