featured

iPhone 16 Pro ve Apple Intelligence özellikleri görüntülendi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikle beraber en yeni cihazlarını duyurmuş oldu. Etkinliğin odağı ise iPhone 16 serisi ve Apple Intelligence özellikleriydi. Bugün yayınlanan üç yeni video ile Apple hem iPhone 16 Pro kullanımını hem de Apple Intelligence kullanımını gösterdi. Yalnızca üç özelliği gösteren videolar, günlük yaşamdan örnek veriyor. İşte detaylar…

Ön siparişlerin 20 Eylül’de başlayacağı duyurulan yeni iPhone 16 serisi, yapay zeka özellikleri ile öne çıkıyor. iOS 18 ile birlikte kullanılacak bu özelliklerden üçü Apple tarafından yayınlanan videolarda görüntülendi. Başrol olarak İngiliz aktör Bella Ramsey yer alırken, Mail, kamera ve Siri uygulamalarında Apple Intelligence kullanımı gösterildi.

Özel anı filmleri:

Apple’ın duyurduğu yapay zeka özelliklerinden biri de Fotoğraflar uygulamasında bir açıklama girilerek özel anı filmleri oluşturulması oldu. Apple Intelligence, verilen komut sonrası fotoğraflar ve videolardan en uygun olanları seçiyor ve bir hikaye oluşturuyor.

YouTube videoYouTube video

SDNSDNShiftdelete.net

E-posta özeti:

Posta uygulamasında zaman zaman gelen uzun maillerin okunması zor olabiliyor. Apple tarafından geliştirilen yeni özellik sayesinde uzun bir mailin özetini görüntülemek için maile dokunabilir ve sonrasında özete ulaşabilirsiniz.

YouTube videoYouTube video

SDNSDNShiftdelete.net

Daha kişisel Siri:

Videolardan sonuncusu ise lansmanda da sık sık bahsedilen daha kişisel özelliklere sahip olacak Siri hakkında. iPhone 16 Pro kullanılan videodaki daha zengin anlama kabiliyetine sahip Siri, uygulamalar arası etkileşim sağlayabiliyor ve kullanıcının kişisel tercihlerini algılayabiliyor.

YouTube videoYouTube video

SDNSDNShiftdelete.net

Apple Intelligence özellikleri söylenene göre Ekim ayında yayınlanacak. Özellikler arasında ise yazma araçları, bildirim özetleri, özel anı videoları, ve dahası bulunuyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
iPhone 16 Pro ve Apple Intelligence özellikleri görüntülendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir