featured

Galaxy Z Fold 5 için beklenen güncelleme nihayet geldi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung Galaxy Z Fold 5, Eylül 2024 güvenlik yamasıyla yeni bir güncelleme aldı. Samsung’un popüler katlanabilir telefonu, yakın zaman önce One UI 6.1.1 ile güncelleme almış olmasına rağmen Ağustos ayı güvenlik paketiyle birlikte gelmişti. Şimdi ise cihaz, kullanıcı güvenliğini artırmak için en güncel yazılıma ulaştı. İşte detaylar…

Samsung Galaxy Z Fold 5 kullanıcılarına müjdeli haber!

Ortaya çıkan bilgilere göre yeni güncelleme ilk olarak SM-F946B ve SM-F946U1 olarak tanımlanan modeller için geliyor. Bu kodlar, sırasıyla cihazın uluslararası ve Amerikan versiyonlarını ifade ediyor. Firmware sürümü ise F946BXXS3DXI3 olarak belirtiliyor.

Fakat Samsung ne yazık ki bu güncellemeyle kullanıcılara yeni özellikler sunmayacak. Ancak yeni güncelleme ile birlikte 67 sistem açığına düzeltme uygulandığını belirtiliyor. Bu nedenle Galaxy Z Fold 5 kullanıcıların bir an önce yeni güvenlik yamasını cihazına indirip yüklemeleri tavsiye ediliyor.

Samsung, Galaxy Tab S10 serisiyle bir derdi ortadan kaldırdı!Samsung, Galaxy Tab S10 serisiyle bir derdi ortadan kaldırdı!

Samsung, Galaxy Tab S10 serisiyle bir derdi ortadan kaldırdı!

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde yer alan Anti-reflektif kaplama teknolojisi ile yansıma problemi tarihe karışacak.

Galaxy Z Fold Fold 5’e sahip ülkemizdeki mobil kullanıcıların mevcut yeni güncellemeye ulaşması pek uzun sürmeyecek. Kademeli bir şekilde dağıtılan yeni güncelleme, çok yakında Türkiye’de de kullanıcıların erişimine sunulacak.

Yine de yeni donanım yazılımını katlanabilir cihazınıza yüklemek için manuel olarak bir kontrol gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için sistem ayarlarına gidip Yazılım Güncelleme bölümünü aramak ve “İndir ve Yükle” seçeneğine dokunmak yeterli olacak.

Peki siz yeni güncellemeyle ilgili neler düşünüyorsunuz?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Galaxy Z Fold 5 için beklenen güncelleme nihayet geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir