featured

Peaky Blinders filmi için geri sayım! İşte ilk görüntüler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Peaky Blinders, yeni film uyarlamasıyla gündemde. Birmingham’lı ailenin hikayesini konu alan ve altı sezon boyunca milyonlarca izleyiciye ulaşan dizi, son olarak yeni bir fotoğrafla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Netflix, Peaky Blinders filminin setinden ilk fotoğrafı yayınlayarak hayranlarını heyecanlandırdı. Fotoğrafta, başrol oyuncusu Cillian Murphy, Thomas Shelby karakteriyle geri dönüyor.

Murphy, fotoğrafta Peaky Blinders’ın yaratıcısı ve yazarı Steven Knight ile birlikte görülüyor. Filmin adı ve konusu henüz açıklanmasa da, bazı izleyiciler fotoğraftaki bazı ipuçlarından yola çıkarak tahminlerde bulunmaya başladı.

Google Pixel 9a modeline ait yeni detaylar sızdırıldı!Google Pixel 9a modeline ait yeni detaylar sızdırıldı!

Google Pixel 9a modeline ait yeni detaylar sızdırıldı!

Google Pixel 9a’nın beklenen özellikleri hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. İşte cihazın yeni renk seçenekleri ve tasarım özellikleri…

Murphy’nin saç stili, dizinin final sezonunda kullandığı kısa saçlardan biraz farklı görünüyor. Bu da, Peaky Blinders filminin dizinin sonundan birkaç yıl sonrasını konu alabileceğini gösteriyor. Ancak Netflix ve yapımcının henüz filmin vizyon tarihi ve hikayesi hakkında bir bilgi vermediğini hatırlatalım.

Şu ana kadar onaylanan tek oyuncu Cillian Murphy olsa da; Paul Anderson, Sophie Rundle ve Natasha O’Keeffe gibi dizinin diğer yıldızlarının da rollerine geri dönmesi bekleniyor. Peaky Blinders filminin çekimleri devam ediyor, bu yüzden önümüzdeki süreçte daha fazla bilgi paylaşılacaktır diye düşünüyoruz.

Kadroya yeni dahil olan Barry Keoghan kısa süre önce filmin senaryosunu okuduğunu açıklamıştı. Verdiği demeçte, “Senaryoyu okumamış olsaydım projeye bağlı olmazdım. Çok beğendim, Cillian’la konuştum ve epik bir film olacak” demişti.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Peaky Blinders filmi için geri sayım! İşte ilk görüntüler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir