featured

Subnautica 2 duyuruldu – ShiftDelete.Net

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Subnautica’nın devam oyunu Subnautica 2, geliştirici Unknown Worlds ve yayıncı Krafton tarafından duyuruldu. 2025’te Xbox Game Preview programı kapsamında oyuncularla buluşacak olan oyun, erken erişim aşamasında PC oyuncuları tarafından test edilebilecek.

Subnautica 2 oyuncuları yepyeni bir gezegende, keşfedilmeyi bekleyen zengin ve yabancı ekosistemlerle dolu su altı dünyasına götürecek. Oyuncular, irili ufaklı yeni ve tuhaf deniz canlılarıyla karşılaşacak. Yayınlanan fragmanda, devasa boyutlarda, biyolüminesans özellikli ve kıvrımlı dokunaçlara sahip yeni bir leviathan türü de gösterildi. İlk oyunda olduğu gibi, Subnautica 2 de hayatta kalma mekaniklerini keşif ve üs inşa etmeyle birleştirecek.

https://shiftdelete.net/?p=466948&preview=true

Oyuncular, gezegenin sırlarını çözmek için derinliklere dalmak adına kaynak toplayıp yeni araçlar üretebilecek. Üslerini genişletmek ve dalış menzillerini artırmak için yeni ve geliştirilmiş araçlar, ekipmanlar ve yapılar inşa edilebilecek.

Amazon, çalışanları resmen fırçaladı: “Beğenmiyorsanız istifa edin!”Amazon, çalışanları resmen fırçaladı: “Beğenmiyorsanız istifa edin!”

Amazon, çalışanları resmen fırçaladı: “Beğenmiyorsanız istifa edin!”

Amazon, çalışanları 5 gün boyunca ofise gelmeyi mecbur kıldıktan sonra tepkilerin odağı olmuştu. Şirket, belli ki geri adım atmayacak.

Subnautica 2’nin en önemli yeniliklerinden biri, Xbox Game Preview lansmanından itibaren 4 oyunculu co-op modunu desteklemesi olacak. Oyuncular, hayatta kalma mücadelesinde arkadaşlarıyla güçlerini birleştirebilecek. Tek başına oynamayı tercih edenler ise tek oyunculu hikaye modunu test edebilecek.

Oyun, Xbox Game Preview erken erişim döneminden sonra Steam ve Epic Games Store’da da yayınlanacak. Bu, geliştirici ekibe tam sürüm çıkışından önce oyuncuların geri bildirimlerini değerlendirme ve oyunu geliştirme fırsatı verecek.

Subnautica 2, ilk oyunu başarılı kılan özellikleri koruyarak, yeni co-op oyun mekanikleri ve gezegensel gizemlerle oyuncuları büyülemeye hazırlanıyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Subnautica 2 duyuruldu – ShiftDelete.Net

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir