featured

HyperOS 2.0 ile sunulacak hava durumu widget’ı ortaya çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google, uzun süren test sürecinin ardından 15 Ekim’de Android 15 için kararlı sürümü yayınladı. Yeni işletim sistemi ilk olarak vivo tarafından sunuldu. Arama motoru devinden bile önce davranan Çinli şirket, kullanıcılarda merak yarattı.

Bugün ise Xiaomi tarafından yeni bilgiler geldi. Öyle ki Android 15 tabanlı HyperOS 2.0’den yeni bir ekran görüntüsü geldi. Bu görüntü, hava durumu ve takvim widget’larını gözler önüne serdi. İşte ayrıntılar…

Xiaomi, HyperOS 2.0 beta sürümünü kullanıcılarla buluşturmaya başladı. Bunun akabinde beta programına katılanlardan ilk geri bildirimler de gelmeye başladı. Yeni sürüm, özellikle estetik ve işlevsellik açısından dikkat çekerken, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için önemli yenilikler sunuyor.

HyperOS 2.0 ile sunulacak hava durumu ve takvim widget'ı

Yukarıdaki ekran görüntüsü üzerinden görebileceğiniz hava durumu widget’ının tasarımı, güncel hava koşullarını sade bir biçimde sunarken, renk paleti ve minimalist simgelerle estetik bir görünüm sunuyor. Konuma göre otomatik olarak güncellenen hava durumu widget’ı, sabah, öğlen, akşam gibi günün farklı zaman dilimleri için tahminler gösteriyor. Ayrıca sıcaklık, nem oranı, rüzgar hızı gibi detaylar da uygulamayı açmadan görülebilir.

HyperOS 2.0 alacak Xiaomi listesi şekilleniyor! Listeye yeni cihazlar girdiHyperOS 2.0 alacak Xiaomi listesi şekilleniyor! Listeye yeni cihazlar girdi

HyperOS 2.0 alacak Xiaomi listesi şekilleniyor! Listeye yeni cihazlar girdi

HyperOS 2.0 güncellemesi alacak olan cihazlar listesi, gelen sızıntı bilgiler eşliğinde şekillenmeye başladı.

Takvim widget’ı ise yaklaşan etkinlikleri ön plana alan bir tasarıma sahip. Bu tasarım sayesinde etkinlikler arasında gezilebiliyor, aynı zamanda renkler ile zaman dilimi daha anlaşılır bir şekilde ifade ediliyor. Peki HyperOS 2.0 güncellemesi alacak modeller hangileri? Listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

HyperOS 2.0 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri şu şekilde sıralandı;

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir