featured

Xbox Cloud Gaming bit hızlarını artırarak görsel şölen sunacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NVIDIA ve Microsoft, GeForce Now ile Xbox Cloud Gaming hizmetleri sayesinde oyunları bulut üzerinden çalıştırarak oyunseverlere keyifli bir deneyim sunuyor. Microsoft’un hizmeti NVIDIA’ya nazaran şimdiye kadar bu konuda biraz geride kalmış olsa da çok yakında pazardaki bu durumun değişeceği tahmin ediliyor. İşte detaylar…

Microsoft’un bulut oyun hizmeti için beklenen hamle!

Tom Warren’a göre Microsoft, bulut oyun hizmetinde mevcut olan bit hızını iyileştirmek için çalışıyor. Bu hamle oyuncular tarafından uzun talep ediliyordu. Nihayet bu beklentiler gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor. Fakat yine de artışa rağmen çözünürlüğün bir süre daha FHD (1080p) seviyesinde kalması bekleniyor.

Warren aynı zamanda oyun gecikmesindeki iyileştirmelerin yalnızca sunucu donanımında yapılacak bir güncelleme yoluyla mümkün olabileceğinin altını çiziyor. Bu da Microsoft’un ilk kez planlarında yer almıyor gibi görünüyor. Fakat şirketin nihayet hizmete iyileştirmeler getirmek için harekete geçtiğini biliyoruz.

Xbox Cloud Gaming, Microsoft için şu anda oldukça önemli bir hizmet haline geldi. Zira bu tür hizmetlere yönelik arayışlar yavaş yavaş arttı.

Xbox Game Pass’e kasım ayında eklenecek ilk oyunlar belli oldu!Xbox Game Pass’e kasım ayında eklenecek ilk oyunlar belli oldu!

Xbox Game Pass’e kasım ayında eklenecek ilk oyunlar belli oldu!

Kütüphanesini sürekli olarak güncelleyen Xbox Game Pass, son olarak kasım ayında abonelerine sunacağı ilk oyunları paylaştı.

Xbox Cloud Gaming’in bit hızındaki bu iyileşmenin, yeni Call of Duty Black Ops 6’nın bulut oyun hizmetine geldiğinin duyurulmasından kısa bir süre sonra geldiğini hatırlamakta fayda var. Yeni özelliği kullanan çok sayıda kişinin oynayacağı göz önüne alındığında, şirketin iyileştirmeler yapmak için harekete geçmesi normal görünüyor.

Xbox’ın bulut oyun platformuna Black Ops 6’nın yanı sıra Call of Duty serisinin diğer popüler oyunları arasında yer alan Modern Warfare 3 ve Warzone da geliyor.

Peki siz bu iyileştirmeyle ilgili neler düşünüyorsunuz?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Xbox Cloud Gaming bit hızlarını artırarak görsel şölen sunacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir