featured

iPhone SE 4 maketi ortaya çıktı: Nasıl görünecek?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki yıldır güncellenmeyen iPhone SE serisi için somut gelişmeler söz konusu. Bugüne dek gelen raporların ortak noktası Apple’ın 2025’in ilk aylarında iPhone SE 4 modelini piyasaya süreceği yönünde. Son raporlar ise akıllı telefonun tasarımlarıyla ilgili akıllardaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.

Apple ile ilgili paylaştığı bilgilerle bilinen Macotakara bloğunda yaklaşan iPhone SE 4 ve bugüne dek adını çok fazla duymadığımız iPhone SE 4 Plus modelinin maketlerini paylaştı. Ancak, şirket daha önce seriden böyle bir model piyasaya sürmediği için ilgili modelin gelme ihtimalinin düşük olduğu belirtiliyor.

YouTube video

SDNSDNShiftdelete.net

iPhone SE 4‘ün maketi geçmiş sızıntılarla büyük ölçüde örtüşüyor. Zira, bu kapsamda genel olarak iPhone 14 odaklı bir tasarım karşımıza çıkıyor. Önde çentik tasarımı devam ettiğini ve arkada ise tek bir kameranın bulunduğunu belirtelim. Kısacası, bu söylentilerin doğru çıkması halinde bizleri tek kameralı bir iPhone 14 bekliyor diyebiliriz.

Yeni iPhone 17 modeli için kritik sızıntı! Kamera sayısı düşüyorYeni iPhone 17 modeli için kritik sızıntı! Kamera sayısı düşüyor

Yeni iPhone 17 modeli için kritik sızıntı! Kamera sayısı düşüyor

Plus modelin yerini alacak iPhone 17 Air / Slim’in bazı özellikleri ortaya çıktı. Peki telefon, kullanıcılara neler sunacak? İşte detaylar…

Modelin işlemcisi henüz belli değil. Ancak tahminlere göre en az Apple A18 yongası ile gelecek. iPhone 16 ve 16 Plus’ta kullanılan bu donanım sayesinde güncel bir performans elde edebileceksiniz. RAM tarafında ise önemli bir artış söz konusu. Model, selefinin aksine 4 GB değil, 8 GB bellekle kullanıcıların karşısına çıkacak. Son olarak, cihazın henüz doğrulanmasa da Apple Intelligence yapay zeka özelliklerini çalıştırması bekleniyor.

Akıllı telefonda OLED ekran kullanılacak. Bu da LCD panellerin rafa kaldırıldığı anlamına gelebilir. Bunun dışında, cihaz A18 çipiyle kullanıcıların karşısına çıkacak, yani yüksek ihtimalle Apple Intelligence yapay zeka özelliklerini çalıştıracak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
iPhone SE 4 maketi ortaya çıktı: Nasıl görünecek?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir