featured

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition canlı olarak görüntülendi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerde Samsung, popülerliği artan katlanabilir akıllı telefonların en önemli üreticilerinden birisi konumunda. Bu yıl Ağustos ayında tanıtılan Samsung Galaxy Z Fold 6’nın ardından şirket yeni katlanabilir akıllı telefonu Samsung Galaxy Z Fold Special Edition için çalışmalara başladı. Bugün gelen sızıntılarda ise Samsung Galaxy Z Fold Special Edition canlı olarak görüntüleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition’ın Çin sürümü canlı olarak sızdırıldı!

Ağustos ayında tanıtılan Samsung Galaxy Z Fold 6’nın ardından şirket, yeni bir özel katlanabilir telefon için çalışmalara başladı. Önceden gelen sızıntılarda da şirketin, katlanabilir akıllı telefona Galaxy Z Fold Special Edition ismini verdiği doğrulandı. Özel versiyon olacak olan bu telefon gelen sızıntılarla birlikte en çok inceliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bugün X (Twitter) üzerinde yapılan paylaşımda @Jukanlosreve adlı bir kullanıcı, yarın yani 21 Ekim’de tanıtılmasının beklenildiği özel seri akıllı telefonu paylaşıyor. Telefonun görsellerine bakıldığında çok fazla bir bilgi anlaşılamıyor olsa da telefonun arka kısmında belirgin olan logo ise bize telefonun Çin modeli olduğunu gösteriyor.

Samsung'un uzun zamandır merakla beklenen telefonu Samsung Galaxy Z Fold Special Edition canlı olarak görüntülendi.

Söylentilere göre ise telefonun Çin pazarında ise Samsung Galaxy W25 adı ile piyasaya çıkması bekleniyor. Katlanabilir akıllı telefonun ise Çin’in haricindeki pazarlarda Samsung Galaxy Z Fold Special Edition olarak adlandırılması bekleniyor. Canlı sızıntı görsellere göre telefon, şirketin diğer akıllı telefonlarına göre oldukça ince görünüyor. Lakin kalınlık tam olarak doğrulanamıyor. Kalınlığı dışında telefonun ekran boyutları da büyüyor. Daha önce gelen sızıntılara göre akıllı telefonun iç ve dış ekranı Galaxy Z Fold 6’dan daha büyük olacak. Fold 6’nın iç ekranı 7.6 inç iken Fold Special Edition’un iç ekranın ise 8.0 inç olması bekleniyor. Dış ekranda ise Fold 6’nın ekranı 6.3 inç iken Fold Special Edition’un ekranının 6.5 in. olması bekleniyor.

Galaxy Z Fold Special Edition tasarımı ortaya çıktı!Galaxy Z Fold Special Edition tasarımı ortaya çıktı!

Galaxy Z Fold Special Edition tasarımı ortaya çıktı!

Galaxy Z Fold Special Edition için yeni paylaşımlar devam ediyor. Cihazın tasarımı da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Yine güvenilir bir sızıntı kaynağı olan @UniverseIce adlı X (Twitter) kullanıcı tarafından sızdırılan bilgiye göre ise Galaxy Z Fold Special Edition’ın 200 MP’lik arka ana kameraya sahip olması bekleniyor. Bu durumda ise analistler, yeni gelecek özel seri bu telefonun Samsung Galaxy S24 Ultra’yı bile geride bırakacağını düşünüyor. Katlanabilir akıllı telefonun ise yarın yani 21 Ekim’de yapılacak olan Samsung etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Samsung Galaxy Z Fold Special Edition canlı olarak görüntülendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir