featured

Pokemon oyunları PC’ye geliyor! – SDN

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde yaşanan siber saldırılar oyun dünyasını derinden sarsmaya devam ediyor: Bu kez hedef, Pokemon serisinin yaratıcısı Game Freak oldu. Şirkete düzenlenen siber saldırı sonucunda, henüz duyurulmamış projeler ve geliştirme aşamasındaki oyunlara ait bilgiler ortaya çıktı. Oyuncuların uzunca süredir beklediği yeni Pokemon oyununa dair detaylar ve Pokemon oyunlarının PC sürümlerine dair detaylar da belli oldu.

Yeni Pokemon oyunu Splatoon’a benzeyecek!

Sızan bilgiler arasında en dikkat çekici olan, ‘Synapse’ kod adlı yeni bir çok oyunculu Pokemon projesi… Bazı kaynaklarda ‘Codename Rodeo’ olarak da geçen bu gizemli proje, Nintendo’nun popüler oyunu Splatoon’dan ilham alıyor. İlk başta bir MMO olduğu düşünülse de, güvenilir sızıntı kaynağı Centro Leaks, bunun doğru olmadığını açıkladı.

pokemon-oyunlari-pcye-geliyor

Projenin en ilginç yanlarından biri, Game Freak’in ILCA stüdyosu ile olan iş birliği. Firma, daha önce Pokemon Home ve Brilliant Diamond/Shining Pearl projelerinde yer almıştı. Bu yeni ortaklığın bir göstergesi olarak, ILCA’nın yakınlarında ‘Poke Works’ adlı yeni bir yan kuruluşun kurulması da dikkat çekiyor.

Synapse’in oynanış mekanikleri hakkında kesin bilgiler olmasa da, sızan dosyalar arasında ‘kaiwa’ (Japonca’da sohbet anlamına geliyor) kelimesini içeren dosyalar, oyunda diyalog ve etkileşimin önemli bir rol oynayacağına işaret ediyor. Oyunun Splatoon’a benzer şekilde maç tabanlı bir deneyim sunması bekleniyor.

Nintendo’nun başı dertte: Pokemon yapımcısı hacklendi!Nintendo’nun başı dertte: Pokemon yapımcısı hacklendi!

Nintendo’nun başı dertte: Pokemon yapımcısı hacklendi!

Pokemon oyunlarının ünlü yapımcısı Game Freak resmen hacklendi. Nintendo’nun gizli verileri ve birçok duyurulacak bilgi tehlikede!

Gelelim heyecanla beklenen PC ile ilgili haberlere… Sızıntıların belki de en şaşırtıcı kısmı, Pokemon Legends Arceus ve Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl’ün PC sürümlerinin ortaya çıkması oldu. Bu sürümler her ne kadar şirketin iç geliştirme süreçleri için hazırlanmış olsa da, Pokemon oyunlarının PC platformunda çalışabildiğini göstermesi açısından oldukça ilginç görünüyor.

Game Freak henüz sızıntılarla ilgili resmi bir açıklama yapmadı, ancak önümüzdeki dönemde şirketin bu projeleri resmen duyurması bekleniyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Pokemon oyunları PC’ye geliyor! – SDN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir