featured

Marvel hayranlarına kötü haber: Blade filmi ertelendi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marvel Studios’un 2019 yılından bu yana yeni Blade filmi için çalıştığı biliniyor. İlk kez beş yıl önceki San Diego Comic-Con etkinliğinde duyurulan sinema filmi, serinin hayranları tarafından büyük bir merak uyandırmıştı. Normal şartlarda 7 Kasım 2025 tarihinde sinemalarda vizyona girmesi beklenen film için kötü haber geldi!

Disney’in açıklamasına göre büyük bir sabırsızlıkla beklenen yeni Blade filmi ne yazık ki süresiz olarak ertelendi. Heyecan uyandıran Marvel Studios yapımının geleceği ne yazık ki şu anda belirsiz durumda. İşte detaylar…

Yeni Blade filmi üst üste birçok sorunla karşılaştı

İlk kez 1998 yılında hayatımıza giren “Bıçağın İki Yüzü” filmi ile hayatımıza giren Blade serisi, ünlü aktör Wesley Snipes’ın unutulmaz performansıyla dünya çapında büyük bir şöhret yakaladı. Disney’in yeniden çekeceği filmde ise Snipes’ın yerini iki kez Oscar ödülü kazanan Mahershala Ali üstleniyor. Fakat filmin küresel salgın ve film endüstrisindeki grevler nedeniyle üst üste bazı gecikmelerle karşılaştığı biliniyor.

Projeden önce Bassam Tariq ve ardından Yann Demange olmak üzere iki yönetmen ayrıldı. Filmde süper kötü adam Lilith’i canlandıracak olan Mia Goth, MaXXXine galası sırasında Deadline’a Blade’in ertelenmesi hakkında konuştu. Oyuncuya göre Marvel tüm bu sorunları önemsiyor ve gerçekten harika bir film yapmak için yoğun bir gayret gösteriyor.

Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)

Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)

Netflix’te izlenmesi gereken filmler listesi ile karşınızdayız! İşte platformda yer alan en kaliteli ve ödüllü film önerileri…

Marvel patronu Kevin Feige, bugüne kadarki en iyi Blade filmini yapmak için oldukça istekli görünüyor. Stüdyo en iyi senaryoyu elde edene kadar çekim yapmak istemiyor ve ne yazık ki bu da filmin bir kez daha gecikmesine yol açıyor.

Şu ana kadar gösterim tarihleri ​​belli olan, fakat ismi açıklanmayan üç Marvel filmi var. Bu filmlerin 18 Şubat 2028, 5 Mayıs 2028 ve 10 Kasım 2028 tarihlerinde gösterime girmesi planlanıyor. Blade’in de bu tarihlerden birinde vizyona girebileceği düşünülüyor.

Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Marvel hayranlarına kötü haber: Blade filmi ertelendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir