featured

Performans canavarı Redmi Note 14 Pro+ için beklenen haber!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz ay Redmi 14, Redmi 14 Pro ve Redmi 14 Pro+ modelleri Çin pazarında resmi olarak duyurulmuştu. Üst düzey özelliklere sahip modeller birçok büyük yükseltmeyle ve fiyat-performans odaklı deneyimle karşımıza çıktı. Şimdiye kadar yalnızca Çin’de satılan modeller için global pazar yolu görünüyor.

Dün ortaya çıkan raporlarda Redmi Note 14 4G‘nin global pazara geleceğine ilişkin yeni detaylar gelmişti. Şimdi ise Note 14 Pro+ için beklenen haber geldi. İşte detaylar…

Redmi Note 14 Pro+ global sürümü ortaya çıktı

Redmi Note 14 Pro+’ın yeni sertifikasyonu, serinin küresel pazara ulaşmaya yakın olabileceğini gösteriyor. MySmartPrice, modeli IMDA veritabanında tespit etti. Cihazın çok yakında Çin dışında piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Redmi Note 14 Pro+, IMDA’da “24115RA8EG” koduyla ortaya çıktı ve “G” bunun global varyant olduğunu gösteriyor. Ne yazık ki belgeler, teknik özellikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi vermiyor. Fakat yine de Çin versiyonunun özelliklerini koruması muhtemel görünüyor.



Kod adı Q7M: Samsung, sır gibi sakladığı yeni bir telefon üzerinde çalışıyor!Kod adı Q7M: Samsung, sır gibi sakladığı yeni bir telefon üzerinde çalışıyor!


Kod adı Q7M: Samsung, sır gibi sakladığı yeni bir telefon üzerinde çalışıyor!

Güney Kore menşeli teknoloji ve akıllı telefon devi Samsung, 2025 yılı için sürpriz bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Ancak geçen ayın sonunda ortaya çıkan bir söylenti, Redmi Note 14 Pro ve Redmi Note 14 Pro+’ın global varyantlarının kamera modülünde değişiklikler getirebileceğinden bahsetmişti. Şimdilik bu konuda doğrulanmış bir veri bulunmuyor.

Yine de önceki söylentilerin doğru olduğunu düşünürsek, Redmi Note 14 Pro+’ta 50 megapiksel OmniVision OVX8000 ana kamerayı 200 megapiksel Samsung ISOCELL HP3 ve 50 megapiksel JN1 telefoto lensini 2 megapiksel makro lensle değiştirilmiş olarak görebiliriz. Elbette şu an bunun yalnızca bir söylentiden ibaret olduğunu belirtelim.

Peki sizin Redmi Note 14 Pro+’ın global sürümünden beklentileriniz neler?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Performans canavarı Redmi Note 14 Pro+ için beklenen haber!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir