featured

iPhone 17 Pro Max tasarım konusunda sürpriz bir yenilik ile gelecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eylül ayında iPhone 16 serisini piyasaya süren Apple, önümüzdeki yıl serinin yeni modelleri olan iPhone 17 ailesini piyasaya sürecek. Mevcut modeller dünya çapında büyük satış rakamlarını görürken, pek çok Apple hayranı için gözler şimdiden yeni amiral gemilerine dönmüş durumda.

Ortaya çıkan son raporlar, gelecek sene tanıtılacak ve serinin en gelişmiş modeli olacak iPhone 17 Pro Max’in önemli bir yenilikle karşımıza çıkacağına işaret ediyor. İşte detaylar…

iPhone 17 Pro Max daha küçük bir Dinamik Ada ile gelecek

İddialara göre iPhone 17 Pro Max, Apple’ın o zamana kadar piyasaya sürdüğüne kıyasla biraz daha küçük bir Dynamic Island ile piyasaya sürülecek. Gelen son bilgiler, konuya ilişkin konuşan ve değişikliğin Face ID‘de yapılacak değişiklikler nedeniyle gerçekleşmesi gerektiğini belirten analist Jeff Pu’dan geliyor.

Gelen bilgilere göre Apple, bileşimde “metalens” kullanacak ve böylece daha küçük boyutlara sahip bir Dinamik Ada ortaya çıkacak. Ancak görünen o ki bu değişiklik sadece şirketin en üst sınıf cihazında gerçekleşecek. Yani bu değişiklik iPhone 17 Pro modeli ve serideki diğer cihazlarda olmayacak.



iPhone DNS ayarları nasıl değiştirilir? [2024]iPhone DNS ayarları nasıl değiştirilir? [2024]


iPhone DNS ayarları nasıl değiştirilir? [2024]

iPhone DNS ayarları nasıl değiştirilir? sorusunu cevapladık! İşte 2024’ün en popüler sunucuları eşliğinde iPhone DNS değiştirme rehberi!

Apple ilk kez iPhone 14 serisinin Pro ve Pro Max modellerinde Dinamik Ada’yı piyasaya sürdü. Bu ilgi çekici teknoloji, ışığı görüntü sensörü aracılığıyla yeniden yönlendirmeye yarayan kavisli lensler kullanıyor. Bu arada “metalenler”, mikroskobik desenlere sahip, ışığı daha büyük bir hassasiyetle odaklama yeteneğine sahip, daha ince, daha düz mercekler olarak biliniyor.

Apple’ın bu bileşeni bir sonraki amiral gemisinde nasıl kullanması gerektiğine ilişkin ayrıntılar Pu tarafından sağlanmadı. Aynı şekilde bu değişikliklerin Apple’ın yeni akıllı telefon modelinde Dinamik Ada’yı nasıl küçültmesi gerektiğinden de bahsetmedi.

Son olarak önceki raporlarda iPhone 17 Pro Max’in daha yüksek RAM kapasitesi ve 48 MP telefoto kamera iyileştirmesiyle geleceği öne sürülüyor.

Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
iPhone 17 Pro Max tasarım konusunda sürpriz bir yenilik ile gelecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir