featured

Stardew Valley güncelleme almayı bırakacak mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir röportajda Eric ‘ConcernedApe’ Barone, 1.6 sürüm kodlu Stardew Valley güncelleme yaması ve bu güncellemenin oyunun son büyük yenilenmesi olup olmadığı hakkında konuştu. Gelin oyunun geliştiricisinin açıklamalarına hep birlikte göz atalım.

Stardew Valley güncelleme almaya devam edecek

ConcernedApe, röportajda “Oyundaki Kurt’e çok benziyorum çünkü her seferinde bu son güncelleme diyorum ancak her seferinde kendimi başka bir güncelleme yaparken buluyorum” diye açıklama yaptı ve şöyle devam etti:

“Sadece şunu söyleyeyim, kim bilebilir? Güncelleme defterini resmen kapatacağımı sanmıyorum. Defter her zaman açık.” ConcernedApe, Stardew Valley ‘i piyasaya sürdüğünden bu yana sekiz yıl geçti ve o süre zarfında birçok güncelleme yayınladı.

Geliştirici, tarım simülasyonu üzerinde çalışmaya devam ettiğini çünkü bunun onun hayatının işi olduğunu söyledi. Tüm bu yoğun çalışma, Stardew Valley’in 30 milyon kopya satmasına sebep oldu. Hala daha da satmaya devam ettiği göz önünde bulundurulursa güncelleme getirmeye devam etmesi mantıklı olur.

Dev Stardew Valley güncellemesi tarihi belli oldu!

Dev Stardew Valley güncellemesi tarihi belli oldu!

Büyük Stardew Valley güncellemesi çıkış tarihi, oyunun geliştiricisi ConcernedApe tarafından açıklandı. İşte detaylar!

1.6 sürüm Stardew Valley güncellemesi hakkındaki tüm detayları yukarıdaki ilgili içeriğimizden okuyabilirsiniz. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Stardew Valley’nin güncelleme almaya devam etmesini mi yoksa ikinci oyunun gelmesini mi istersiniz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Stardew Valley güncelleme almayı bırakacak mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir