featured

Türk Telekom kupasında Şampiyon Fenerbahçe oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Telekom ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa’nın ilk şampiyonu belli oldu. İlk kez düzenlenen bu turnuvada Türk Telekom eSüper Lig’inden altı takım ile GAMEON eTürkiye Kupası finalinde mücadele eden takımlar bir araya geldi. Heyecan dolu müsabakalar sonucunda şampiyonluk unvanını Fenerbahçe kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada şampiyon Fenerbahçe’yi tebrik ettiğini ve ülkemizi temsil edecekleri eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu’nda kendilerine başarılar dilediğini dile getirdi. Ayrıca diğer kulüplere de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden de spora ve sporcuya destek vermeyi ve yeni teknolojileri spora entegre etmeyi sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca dijital dönüşüme liderlik ettiklerini de söyledi.

Türk Telekom, 2023’te kaç para kazandığını ve abone sayısını açıkladı!

Türk Telekom, 2023’te kaç para kazandığını ve abone sayısını açıkladı!

Türk Telekom, 2023 yılına ait finansal raporunu açıkladı. Böylelikle firmanın ne kadar kazandığı belli oldu. İşte Türk Telekom abone sayısı.

Türk Telekom eSüper Kupa’nın isim sponsorluğunu ve yayıncılığını üstlenen Türk Telekom’un eSpor alanındaki bu çalışmaları şüphesiz Türkiye’nin dijital dönüşümüne de katkı sağlayarak ortak hedeflere paralel şekilde ilerliyor.

Fenerbahçe, Türk Telekom eSüper Kupa şampiyonluğu sayesinde Avrupa’da da yer alma hakkına kavuştu. EA FC24’te gerçekleşen turnuvada başarılı bir performans sergileyen kulüp, eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Türk Telekom kupasında Şampiyon Fenerbahçe oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir