featured

Amazon, korku efsanesi Stephen King’in ünlü romanını dizi yapıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Variety’nin edindiği bilgilere göre Amazon MGM Studios, Mike Flanagan tarafından korku edebiyatının yaşayan efsanesi Stephen King’in Carrie romanının dizi uyarlamasını geliştiriyor. Projenin başında ise birçok popüler korku filmine sahip olan Mike Flanagan yer alıyor. Flanagan’ın yönetmenlik koltuğunda oturacağı dizi ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Stephen King’in ilk romanı Mike Flanagan imzasıyla diziye uyarlanıyor

Mike Flanagan son yıllarda korku türünün en etkili seslerinden biri haline geldi. Netflix’teki Hill House, Midnight Mass ve The Fall of the House of Usher adlı dizilerinin yanı sıra Doctor Sleep ve Gerald’s Game gibi filmleriyle dikkate değer övgüler topladı. Aynı zamanda yönetmen, son olarak 2020 yılında Stephen King’in kısa romanı Life of Chuck’ı Tom Hiddleston’ın başrolde olduğu bir filme uyarladı.

Mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dizileri (2024)

Mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dizileri (2024)

En iyi Netflix dizileri arasında öne çıkan ve mutlaka izlemeniz gereken yapımları sizler için bir araya getirdik.

Dolayısıyla yeni proje için Mike Flanagan tam da aranan isim olarak değerlendiriliyor. Tecrübeli yönetmen, kariyerinde daha fazla birkaç kez Stephen King uyarlaması yapmış olmasıyla bu projeye en doğru aday olarak gösteriliyor. Life of Chuck’ın yanı sıra Doctor Sleep filminin de bir King uyarlaması olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Amazon imzasıyla ekrana tanışacak Carrie, Stephen King’in ilk romanıydı ve ilk olarak 1974’te yayımlandı. Kitap kısa sürede en çok satanlar listesine girdi ve daha sonra 1976’da Sissy Spacek’in başrolünde olduğu bir filme uyarlandı.

Brian DePalma’nın yönettiği film, 2 milyon doların altında olduğu bildirilen bütçeye karşılık 30 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Bununla birlikte yapım, tüm zamanların en iyi korku filmlerinden biri olarak da geniş çapta anılıyor. Şimdi ise popüler eser bir dizi uyarlaması ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Peki sizin bu diziden beklentileriniz neler?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Amazon, korku efsanesi Stephen King’in ünlü romanını dizi yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir