featured

Brad Pitt’li F1 filmi fragmanı yayınlandı! İşte vizyon tarihi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın yapımcılığını üstlendiği Formula 1 filmi için nefesler tutuldu. Lewis Hamilton ve Brad Pitt gibi ünlü isimlere yer veren F1 filmi fragmanı yayınlandı. Fragman, filmdeki yüksek hızlı yarışı ve aksiyonu gözler önüne seriyor.

F1 filminde Brad Pitt, APXGP yarış takımına katılarak geri dönüş yapan emekli sürücü Sonny Hayes karakterini canlandırıyor. Fragmanda yarış kıyafetlerini giyen Pitt, yarış sırasında heyecan verici sahnelere tanık oluyor.

Oyuncu kadrosunda Pitt ile birlikte son zamanlarda ses getiren Damson Idris bulunuyor. Idris, pilot Hayes’in takım arkadaşı Joshua Pearce karakterini oynayacak. Fragmanda Damson Idris’in lastik yaktığı hızlı çekimleri de görüyoruz.

WhatsApp aramaları için devrim niteliğinde özellik geliyor!

WhatsApp aramaları için devrim niteliğinde özellik geliyor!

Samsung Galaxy AI ile birlikte, WhatsApp aramaları konusunda Canlı Çeviri adında devrim yapacak yeni bir özellik gelecek. İşte detaylar…

Top Gun: Maverick’in yönetmeni Joseph Kosinski tarafından yönetilen F1; gerçek Grand Prix etkinliklerinde yapılan çekimler sayesinde doğal bir izleme deneyimi vadediyor. Aralarında Pitt ve Idris gibi yıldız oyuncuların bulunduğu bir ekip, çekimler boyunca gerçek yarışlara katıldı ve direksiyon başına geçti.

Yedi kez F1 şampiyonu olan Lewis Hamilton ise filme danışmanlık yaptı. F1 yapımı 27 Haziran 2025‘te beyaz perdede gösterime girecek. Resmi açıklamalara göre Warner Bros. 25 Haziran tarihinden itibaren filmin dağıtımını üstlenecek.

Apple Original Films tarafından hazırlanacak yarış filmi, şirketin son zamanlardaki sinema endüstrisine yönelik atılımını yansıtıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Brad Pitt’li F1 filmi fragmanı yayınlandı! İşte vizyon tarihi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir