featured

Büyük iddia! Nintendo Switch 2, haftaya tanıtılıyor mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nintendo’nun büyük heyecan yaratan yeni nesil konsolu Switch 2 için önemli bir tarih ortaya atıldı. Henüz bu tarihi resmileştirecek bir açıklama gelmiş değil fakat, sızıntılarıyla tanıdığımız ve Nintendo hayranlarının yakından takip ettiği PH Brazil, merakla beklenen Switch 2’nin 28 Ekim veya 29 Ekim tarihlerinde resmi olarak tanıtılabileceğini iddia etti. İşte detaylar…

Aslında, PH Brazil’in bu tahmini yaparken dayandığı önemli detay şu; Nintendo’nun 5 Kasım tarihinde yapacağı yatırımcı toplantısı. PH Brazil’e göre, Nintendo’nun bu toplantı öncesinde Switch 2’yi tanıtması oldukça mantıklı. Neden mi?

Çünkü Nintendo’nun şu anda mevcut Switch oyun takvimi biraz zayıf kalmış durumda ve yatırımcılar, bu toplantıda yeni içerikler ve planlar görmek isteyeceklerdir. Bu yüzden, Switch 2’nin tanıtımı tam da bu toplantının öncesine denk gelirse, yatırımcıların ilgisini çekmek ve beklentilerini karşılamak açısından oldukça mantıklı olabilir.



Nintendo, yeni eğlence ürününü tanıttı! (Switch 2 değil)


Nintendo, yeni eğlence ürününü tanıttı! (Switch 2 değil)

Nintendo Sesli Saat Alarmo tanıtıldı. Sevilen oyunlardan animasyonlara ve müziklere sahip olan cihazın fiyatı ne kadar?

Bu arada, diğer bir popüler sızıntı kaynağı olan Pyoro da gizemli davranışlarıyla Switch 2’ye dair beklentileri daha da körükledi. Pyoro, sosyal medya hesabındaki kullanıcı adını göz emoji ile değiştirdi ve profil fotoğrafını Nintendo’nun Alarmo logosuyla güncelledi.

buyuk-iddia-nintendo-switch-2-haftaya-tanitiliyor-mubuyuk-iddia-nintendo-switch-2-haftaya-tanitiliyor-mu

Bu hareket de, Nintendo hayranları arasında Switch 2 duyurusunun çok yakın olduğuna dair yeni bir dalga yarattı. Pyoro’nun bu tür hareketleri genellikle bir şeylerin habercisi oluyor; bu yüzden pek çok kişi, Pyoro’nun bu kez de yeni bir tanıtımı işaret ettiğini düşünüyor.

Ancak, tüm bu heyecana rağmen şunu unutmamakta fayda var: Henüz ortada resmi bir duyuru yok. Nintendo, Switch 2 ile ilgili sessizliğini koruyor ve bu yüzden sızıntılar ne kadar güçlü olursa olsun, kesin bilgi almak için resmi açıklamaları beklemek gerekiyor.

Yine de, bu sızıntılar ve spekülasyonlar, Nintendo hayranları arasında büyük bir beklenti yaratmış durumda. Bakalım, Nintendo gerçekten bu sızıntılara yanıt verip yeni nesil konsolunu önümüzdeki günlerde tanıtacak mı? Her halükarda, bekleyenler için heyecan verici bir dönem yaşanıyor.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Büyük iddia! Nintendo Switch 2, haftaya tanıtılıyor mu?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir