featured

Çakma iPhone 15 Pro Max ile PUBG Mobile oynanır mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon fiyatları arttıkça, replika modeller ön plana çıkmaya başladı. Sihirli Elma Editörü Alperen Öztürk ise çakma iPhone 15 Pro Max’in oyun performansını test etti. Test kapsamında telefonun çeşitli özelliklerine göz attı ve PUBG Mobile‘ı oynatıp oynatamayacağını ele aldı.

iPhone 15 serisi başta olmak üzere amiral gemisi cihazların fiyat pahalılığı, kullanıcıları replika modellere yöneltiyor. Ancak bu videomuzda çakma iPhone 15 Pro Max‘in testleri geçemediğini görüyoruz. Telefonun menü geçişlerinde ve kamerasında ciddi gecikmeler yaşandığını, aynı zamanda renk doğruluğunun yetersiz olduğunu belirtelim.

Shiftdelete.net

PUBG Mobile testinde de sınıfta kalmış durumda. Çakma iPhone’un ısınma sorunu yaşadığını ve 50 dereceye kadar ısındığına şahit oluyoruz. Bu da kısa süreli oturumlarda bile oyun deneyiminin yarıda kalmasına yol açıyor.

Herkesi sorduğu bilgisayar HP Victus inceleme!

Herkesi sorduğu bilgisayar HP Victus inceleme!

Oyun dünyasında üst düzey performans arayanlar için, Victus adını duymayan yoktur. HP Victus inceleme sizlerle.

PUBG Mobile’ın performansta hayal kırıklığı yarattığı görülüyor. Oyun, sürekli donduğu ve harita yeterince yüklenmediği için oynanamaz hale geldi. Bu kapsamda telefonun oyun oynamak için uygun olmadığı sonucuna vardık.

Ayrıca çakma telefonların en büyük zararlarından biri SAR değerlerinde ortaya çıkıyor. Telefondan yayılan radyasyon miktarını gösteren bu değer, replika telefonlarda standartları karşılamıyor. Yüksek SAR değerine sahip çakma telefonların dokulara zarar vererek hastalığa yol açtığını belirtmek gerekiyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Çakma iPhone 15 Pro Max ile PUBG Mobile oynanır mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir