featured

Dave the Diver yeni bir seri olacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beklenmedik bir başarı yakalayan Dave the Diver, oyunculardan büyük övgü toplamıştı. Sadece eğlenceli oynanışıyla değil, aynı zamanda gizemli dünyası ve ilgi çekici karakterleriyle de merak uyandırmıştı. Şimdi ise geliştirici, oyunun yeni bir seri haline gelebileceğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl çıkış yapan ve bağımsız oyun dünyasında büyük ses getiren Dave the Diver, seri olmaya hazırlanıyor. Oyunun yapımcısı, serinin indirilebilir içeriklerin ötesine geçerek, karakterlere odaklanan yan oyunlarla genişleyeceğini de söyledi.

Mintrocket CEO’su ve Dave the Diver’ın yaratıcısı Jaeho Hwang, her karakterin neler yaptığını ve nasıl tanıştıklarını göstermek için ayrı oyunlar yapmak istediğini dile getirdi. Bu sayede stüdyo, her karakterin kişisel geçmişini ve kökenlerini ele alabilecek.

BMW bu otomobilden sadece 50 tane üretecek!BMW bu otomobilden sadece 50 tane üretecek!

BMW bu otomobilden sadece 50 tane üretecek!

BMW Skytop Roadster seri üretime giriyor. Şirket, ultra lüks pazara hitap edecek modelinden 50 adet üretecek.

Dave the Diver; baş kahraman Dave’in su altı maceralarını ele alıyor. Bu süreçte ise birçok renkli karakter bizleri karşılıyor. Ancak ana oyun, karakterlerin geçmişlerine kısaca değiniyor. Hwang’a göre yan oyunlar, Dave ve Cobra gibi karakterlerin okyanusa nasıl geldiklerini ele alabilir.

Geliştiricinin açıklamasına göre bir oyun, Dave’in dalgıç olmadan önceki yaşamını ve kariyerini gösterebilir. Ayrıca Cobra’nın tropikal bölgeye gelmeden önce nasıl bir silah tüccarı olduğunu ortaya çıkarabilir. Hwang seriyi bu şekilde genişletmenin, Dave the Diver içinde yapılamayacakları mümkün kılacağına inanıyor.

Ayrıca Hwang, yan oyunların seriyi yeni oynanış yönlerine taşıyabileceğinin de sinyalini verdi. Bu da diğer yapımların, ilk oyundaki macera/RPG/simülasyon temellerinin ötesine geçebileceğini gösteriyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Dave the Diver yeni bir seri olacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir