featured

Diablo 4 Xbox Game Pass eklenecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microsoft, Xbox Game Pass kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Activision Blizzard satın alımı sonrasında büyük bir hamlede bulunmayan şirket, ilk adımı atmış gibi duruyor. Microsoft Gaming Yöneticisi, Diablo 4’ün Xbox Game Pass ile erişilebilir olacağını söyledi.

Diablo 4, 28 Mart’ta Xbox Game Pass ile oynanabilir olacak

Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer, 2024 yılında Activision Blizzard oyunlarının hizmete geleceğini belirtmişti. Blizzard Entertainment’ın büyük beğeni toplayan aksiyon-RPG oyunu, Microsoft’un satın alma işleminin tamamlanmasından sonra Game Pass’e gelen ilk büyük oyun oldu.

34 milyondan fazla aboneye sahip olan Game Pass, son zamanlarda oyuncu sayısında beklenen rakamlara ulaşamayan Diablo 4’e büyük bir katkı sağlayabilir. Bu adım, oyuncuların Diablo 4’ü ayrıca satın almak zorunda kalmadan, abonelik yoluyla oynayabileceği anlamına geliyor.

Microsoft para basıyor! Xbox Game Pass’in abone sayısı açıklandı

Microsoft para basıyor! Xbox Game Pass’in abone sayısı açıklandı

Microsoft, iki yılın ardından Xbox Game Pass abone sayısını açıkladı. Verilere göre yüzde 36 oranında bir artış söz konusu.

Diablo 4, 28 Mart’tan itibaren Xbox ve PC Game Pass’te oynanabilir olacak. Ancak CEO Spencer’a göre, bu sadece bir başlangıcı temsil ediyor. Yaptığı açıklamada, “Activision ve Blizzard oyunlarını Game Pass ile sunma taahhüdümüzü yerine getirmeye başladığımızda oynanacak daha da çok şey olacak” dedi.

Bu ifadeyle aslında Call of Duty, Overwatch ve Warcraft gibi sevilen Activision Blizzard oyunlarına atıfta bulunuyor. Stüdyonun hem klasik hem de yeni oyunları 2024’te Game Pass’e sunulacak.

xbox-game-pass-ucretsiz-mi-oluyor-1

Spencer yine de abonelik hizmetine gelecek diğer Activision Blizzard oyunlarına ilişkin detay vermedi. Aboneler; Sekiro: Shadows Die Twice, Tony Hawk’s Pro Skater gibi sevilen yapımların sunulmasını bekliyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Diablo 4 Xbox Game Pass eklenecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir