featured

DJI Goggles N3 için sevindiren iddia: Erken geliyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DJI, yeni nesil FPV gözlüğü Goggles N3 modelini beklenenden çok daha erken bir tarihte kullanıcılarla buluşturabilir. Drone kullanıcıları arasında büyük ses getiren gelişme, özellikle bekleyen büyük kitleyi heyecanlandırmış durumda. İşte detaylar…

FCC’nin (Federal Communications Commission) ABD’de bu gözlüğe satış onayı vermesiyle birlikte, Goggles N3’ün 30 Ekim’de tanıtıldıktan sonra raflardaki yerini alması bekleniyor. Henüz ABD fiyatı tam olarak belli olmasa da, Avrupa’da 269 Euro gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtiliyor. Dahası, DJI’nin yaz aylarında tanıttığı Neo dronu ile birlikte gelen Neo Motion Combo paketinin de 529 Euro’luk fiyatıyla piyasaya çıkması bekleniyor.

dji-goggles-n3-icin-sevindiren-iddia-erken-geliyor

Sızdırılan özelliklere bakacak olursak, 1080p çözünürlük sunan Goggles N3, kullanıcılarına net ve canlı bir görüntü sunacak. Görüntü aktarımında OcuSync 4 teknolojisini kullanarak, drone ve gözlük arasında kesintisiz bir bağlantı sağlayacak. Yani, dronu uçururken canlı yayın kalitesinde bir görüntü aktarımı elde etmek mümkün olacak.



DJI’ın uygun fiyatlı FPV gözlüğü ilk kez görüntülendi!DJI’ın uygun fiyatlı FPV gözlüğü ilk kez görüntülendi!


DJI’ın uygun fiyatlı FPV gözlüğü ilk kez görüntülendi!

DJI’nın yeni FPV gözlüğü Goggles N3 modeline ait ilk görüntüler sızdırıldı. Daha uygun fiyatlı ve hafif bir versiyon olacak.

Goggles N3’ün 2,7 saate kadar süren pil ömrü ise uzun süreli uçuş ve çekimler için oldukça uygun. Bu süre, bir drone pilotunun dış mekan çekimlerinde rahatça çalışabilmesi için yeterli. Özellikle doğa çekimleri yaparken veya uzun süreli manzara kayıtları alırken bu pil ömrü, kullanıcıya büyük bir avantaj sağlayacak.

Gözlüğün hafif ve ergonomik yapısı da uzun süre kullanımlarda baş ve boyun ağrısı gibi dertlerden muzdarip olmayacak. Kısacası, DJI Goggles N3 hem profesyonel kullanıcılar için hem de hobi olarak drone uçuranlar arasında şimdiden büyük bir ilgi ve merak uyandırmış durumda. Özellikle Neo dronu ile birlikte sunulan Neo Motion Combo paketi, oldukça cazip bir kampanya olarak görülüyor.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
DJI Goggles N3 için sevindiren iddia: Erken geliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir