featured

EA Sports UFC 5 bir yılda 581,5 milyon dövüşe sahne oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hafta Electronic Arts, resmi MMA oyunu EA Sports UFC 5’in birinci yıl dönümünü kutluyor. Popüler oyun UFC 5, lansmanından bu yana gerçekleştirilen 581,5 milyon dövüş, atılan 31,5 milyar darbe, yaratılan 5,1 milyon dövüşçü ve eklenen 150’den fazla Alter Ego ve Yeni Savaşçı ile etkileyici rakamlara ulaştı. İşte detaylar…

EA Sports UFC 5 ile önemli bir başarı elde etti

EA’ya göre UFC 5 ekibi, lansmanından bu yana oyunculara MMA’nın gerçekçiliğini en üst düzeye çıkaran bir oyun deneyimi sunmaya devam ediyor. UFC ve UFC 5 topluluğuyla ortaklık kurmak, ekibin oyuna heyecan verici yeni içerikler eklemesine ve Sphere’in oynanabilir bir konum olarak eklenmesi de dahil olmak üzere gerçek dünyadaki önemli spor anlarıyla bağlantılı bir ekosistem geliştirmesine yardımcı oldu.

Electronic Arts ekibi ayrıca oyunun birinci yıl dönümüne özel bazı dikkat çekici istatistik verilerini de paylaştı:

Son zamanlarda UFC En İyi 10 Sporcu Sıralamasına yüzde 99 eşitliğe ulaşmak için 30 ekstra dövüşçü eklendi. Geçmiş UFC şampiyonları, UFC Hall of Fame üyelerinin yanı sıra Strikeforce, TUF, Pride FC ve WEC’den ikonik dövüşçüler de dahil olmak üzere MMA’nın en tarihi bölümlerinden Alter Ego’lar da eklendi.



Eski Bethesda geliştiricisinden dikkat çeken Starfield 2 açıklaması!Eski Bethesda geliştiricisinden dikkat çeken Starfield 2 açıklaması!


Eski Bethesda geliştiricisinden dikkat çeken Starfield 2 açıklaması!

Eski bir Bethesda geliştiricisi, Starfield’ın potansiyel devam oyunu hakkında açıklama yaptı. Starfield 2 için beklentiler yükseldi.

Oyun, piyasaya sürülmesinden bu yana 70’in üzerinde yeni dövüşçüyü ağırladı. Alter Ego’lar ve ağırlık kategorilerindeki kopyalar da dahil olmak üzere toplam 470’in üzerinde dövüşçü (310’un üzerinde benzersiz dövüşçü ve 79 Alter Ego) oyunculara sunuldu.

Oyuncular, en son sürüm olan UFC 308’i kutlamak amacıyla, sporun en büyük süperstarlarından bazılarının yer aldığı yeni Seçimler, Dövüş Mücadeleleri ve Kilidi Açılabilir İçerikleri keşfedebilecek. UFC 205’ten Conor McGregor, Dövüş Haftası Mücadelelerinde kilidi açılabilir Alter Ego’lardan biri olacak.

Peki siz EA Sports UFC 5 ile ilgili neler düşünüyorsunuz?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
EA Sports UFC 5 bir yılda 581,5 milyon dövüşe sahne oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir