featured

Galaxy S25 FE işlemcisi şimdiden belli mi oldu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, Galaxy S25 ailesi için çalışmaları hızlandırmaya başladı. Ama asıl sürpriz S25 FE modelinde karşımıza çıkacak gibi görünüyor. İşlemci tarafında Dimensity 9400 ile gelecek model, incelik konusunda da rakip tanımayabilir. Buna göre iPhone 17 Slim ile S25 FE modeli rakip olacak gibi görünüyor.

Daha iPhone 16 ailesi ortaya çıkmadan iPhone 17 Slim ya da diğer adıyla Air modeli iddiaları ortaya çıktı. Son gelen bilgiler de Apple’ın daha ince bir iPhone modeli için çalıştığı yönünde. Samsung ise bu konuda Apple’ın gerisinde kalmak istemiyor gibi. Buna göre Galaxy S25 FE modelinin çok ince bir gövde yapısına sahip olacağı ortaya çıktı.

Son dönemde işlemcilerin aşırı güç tüketimi ve soğutma ihtiyacının artması ince gövdeli telefonların üretilmesine engel oluyor. Ancak Apple’ın iPhone 17 Slim haberleri Samsung’u harekete geçirmiş gibi. Buna göre Samsung, Dimensity 9400 işlemcisi ile S25 FE fiyatını stabil tutma peşinde. Diğer taraftan da Galaxy S25 FE modeli S24 FE’ye göre çok daha ince bir gövde yapısına sahip olacak.

iphone 17 slim s25 fe, s25 fe incelik
Galaxy S25 FE tasarımı henüz ortaya çıkmasa da iPhone 17 Slim tasarımları şimdiden ortalıkta dolaşmaya başladı

Bildiğiniz gibi Galaxy S24 FE, 8 mm gövde kalınlığına sahip. Bu anlamda Galaxy S25 FE modelinde bu gövde kalınlığı 7,6 mm seviyesine kadar inecek. Bu anlamda iPhone 17 Slim modelinin henüz ne kadar ince olacağı ortaya çıkmadı. Tahminler ise 7 mm seviyesinde olacağı yönünde.

Samsung Galaxy S25 FE sürpriz bir işlemci ile rakiplerine meydan okuyacak!Samsung Galaxy S25 FE sürpriz bir işlemci ile rakiplerine meydan okuyacak!

Samsung Galaxy S25 FE sürpriz bir işlemci ile rakiplerine meydan okuyacak!

Merakla beklenen Samsung Galaxy S25 FE yolda! Orta seviye telefon modelinin performans canavarı işlemcisi ortaya çıktı.

Samsung böylece Galaxy S25 FE modelini inceliği, yüksek performansı ve uygun fiyatı ile iPhone 17 Silim karşısına koymanın peşinde. Bu anlamda Galaxy S25 FE modeli belki çok daha erken karşımıza çıkabilir.

Samsung’un yine S25 FE modelinde 6,7 inçlik bir ekrana ve S25 ile benzer bir tasarımla karşımıza çıkması beklentiler arasında. Yine Samsung’un iPhone 17 Slim ile rakip olacak S25 FE pili için de çözümler düşündüğü de tahminler arasında. Burada markanın 4000 mAh üzeri bir pil için model içi tasarımı yeniden planlaması gerekecek.

Peki sizce iPhone 17 Slim ile Galaxy S25 FE modeli gerçekten de rakip olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Galaxy S25 FE işlemcisi şimdiden belli mi oldu?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir