featured

Google Jarvis, web işlerini otomatikleştirecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google, web deneyimimizi kökten değiştirebilecek iddialı bir proje üzerinde çalışıyor. “Project Jarvis” adı verilen bu proje, web tabanlı görevleri otomatikleştiren ve kullanıcı adına karmaşık işlemleri gerçekleştirebilen gelişmiş bir yapay zeka asistanını

Google, Project Jarvis adını verdiği ve web tabanlı görevleri otomatikleştirebilen bir yapay zeka asistanı üzerinde çalışıyor. ABD’de ortaya çıkan haberlere göre Jarvis, Google’ın Gemini mimarisi tarafından desteklenecek.

Özellikle Google Chrome için optimize edilmiş bir web tarayıcısı üzerinden çalışacak olan Jarvis, ekran görüntüsü alarak, düğmelere tıklayarak ve metin girerek kullanıcı adına çeşitli görevleri yerine getirecek.



Google rapor yayınladı: Artık işleri yapay zekaya yaptırıyorlar!Google rapor yayınladı: Artık işleri yapay zekaya yaptırıyorlar!


Google rapor yayınladı: Artık işleri yapay zekaya yaptırıyorlar!

Google’ın DevOps Durum Raporu, yazılım sektöründe yapay zekanın beklenenden daha hızlı benimsendiğini ortaya koydu. İşte sebebi…

Jarvis’in yapabileceği bazı örnek görevler arasında bir konu hakkında araştırma yapmak, e-ticarette ürün satın almak ve seyahat planları yapmak yer alıyor. Mevcut prototip, bu eylemleri tamamlamak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç duyuyor.

Google, kapsamlı bir duyuru yapmadan önce hataları tespit etmek ve geri bildirim sağlamak için Aralık ayında seçili kullanıcılarına Jarvis’e erken erişim vermeyi planlıyor. Ancak kaynaklara göre zaman çizelgesi hala değişebilir.

Jarvis, web tabanlı işleri kolaylaştırmayı ve kullanıcıların tekrarlayan görevleri otomatikleştirmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Başarılı olması halinde Google’a web içerikleriyle etkileşim kurabilen dijital asistanlar oluşturma imkanı tanıyabilir.

Peki siz bu konuyla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Google Jarvis, web işlerini otomatikleştirecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir