featured

HMD Ridge Pro ortaya çıktı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nokia akıllı telefonların lisans sahibi olan HMD Global, kendi akıllı telefon serisini geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çin’de ortaya çıkan son sızıntılara göre HMD Ridge Pro adlı bütçe dostu bir model üzerinde çalışıyor.

Ortaya çıkan görüntüler, HMD Ridge Pro’nun üç lensli kamera modülüne sahip olacağını ortaya koydu. Galaxy S24 serisine benzer şekilde üç kamera halkasına sahip düz arka panelle gelecek. Bir LED flaş da görülebiliyor. Ön tarafta ise 6,64 inç IPS LCD ekrana yer vereceği ve ekrana gömülü selfie kamerası barındıracağı belirtildi.

Ridge Pro’nun Snapdragon 4 Gen 2 yonga setinden güç alacağı, 6GB/128GB ve 8GB/256GB RAM depolama seçeneğine sahip olacağı aktarıldı. Üçlü arka kameraların ise 50Megapiksel ana, 5 Megapiksel ultra geniş ve 2 Megapiksel derinlik sensörü barındıracağı iddia edildi.

Yeni Life is Strange oyunu Double Exposure fragmanı yayınlandı!Yeni Life is Strange oyunu Double Exposure fragmanı yayınlandı!

Yeni Life is Strange oyunu Double Exposure fragmanı yayınlandı!

Yeni Life is Strange oyunu Double Exposure için uzun oynanış fragmanı yayınlandı. Gelin detaylara birlikte göz atalım!

Ayıca ön kamerası ise 50 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Sızdırılan diğer özellikler arasında 18W hızlı şarj destekli 5500mAh batarya, 5G bağlantısı, IP54 su-toz dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Cihazın ayrıca kutudan Android 14 ile çıkacağı belirtildi.

3,5 mm kulaklık girişine sahip olacak Ridge Pro; Mocha, Snow ve Glacier Green renklerinde satışa sunulacak. Yine de bu bilgilerin sızıntı olduğunu ve ayrıntılar henüz doğrulanmadığını belirtmek gerekiyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
HMD Ridge Pro ortaya çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir