featured

Huawei’nin 3 bin dolarlık üçe katlanabilen telefonu dayanıklılık testinde!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huawei’nin devrim niteliğindeki üç kez katlanabilir tasarımıyla dikkat çeken Mate XT modeli, tanıtıldığı günden bu yana büyük ilgi çekti. Ünlü YouTube kanalı JerryRigEverything tarafından yapılan acımasız dayanıklılık testinde “dünyanın en havalı telefonu” olarak nitelendirilen Mate XT modelinin, tasarımdaki dezavantajları gözler önüne serildi.

Yaklaşık 3 bin dolarlık lüks cihazın, dayanıklılık testinde sıradan katlanabilir telefonlardan çok daha kırılgan olduğu ortaya çıktı. Testlerde çizilme, yakma ve bükme gibi aşamalardan geçen Mate XT, bazı aşamalarda beklenenden daha dayanıklı çıkarken, özellikle ekranının hassas yapısı nedeniyle darbelere karşı savunmasız olduğunu gösterdi.

huawei-mate-xt-dayaniklilik-testi

Mate XT’nin kutusundan bahsedecek olursak, cihaz oldukça büyük ve gösterişli bir kutuda geliyor. Huawei, kutunun içine bir çift FreeBuds 5 kulaklık ve 88 watt hızlı şarj destekli bir araç şarj cihazı da eklemiş. Ancak bu ekstra aksesuarlar bile cihazın ekranını, hafif bir bıçak darbesine karşı korumakta yetersiz kalmış.



Huawei Mate XT Ultimate PUBG testi!Huawei Mate XT Ultimate PUBG testi!


Huawei Mate XT Ultimate PUBG testi!

Huawei’nin katlanabilir telefon pazarındaki en son ve en gelişmiş ürünü olan Mate XT Ultimate, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. Huawei Mate XT Ultimate PUBG testi sizlerle.

10.2 inç, 3K çözünürlükteki 90Hz ekranı, sıradan çizik testlerini atlatsa da, bıçağın sapı ile yapılan hafif bir darbe sonrası ekran üzerinde yılan benzeri bir çatlak oluştu. Bu durum, üçe katlanabilir tasarımın sunduğu esneklik ve inovasyonun, hassasiyet ve dayanıklılık gibi konularda bazı ödünler verdiğini gösteriyor.

YouTube videoYouTube video

SDNSDNShiftdelete.net

Buna rağmen, JerryRigEverything’in toz ve kir testi aşamasında Mate XT oldukça iyi performans sergiledi. Çoğu katlanabilir telefonun zayıf noktası olan menteşe sistemi, Mate XT’de sağlam bir yapı sergiledi ve cihaz, zorlu testte toza karşı direnç göstermeyi başardı.

Ayrıca, cihazın iç yapısının kolayca açılabilir olması da ilgi çekti. Fakat, bu demontaj süreci, telefon zaten hasar aldıktan sonra pek bir anlam taşıyor. Kısacası, Huawei Mate XT, teknolojik olarak dikkat çeken özellikler sunsa da, dayanıklılık açısından biraz daha dikkat edilmesi gereken narin bir yapıya sahip.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Huawei’nin 3 bin dolarlık üçe katlanabilen telefonu dayanıklılık testinde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir