featured

Hukuk firmaları ve işletmeler için yapay zeka yazılımı geliştiren HerculesAI, 26 milyon dolar yatırım aldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hukuk firmaları ve büyük işletmeler için yapay zeka yazılımı geliştiren HerculesAI, Streamlined Ventures tarafından yönetilen turda 26 milyon dolar yatırım aldı. Tura Proof VC, Thomson Reuters Ventures, Alumni Ventures ve çok sayıda melek yatırımcı katıldı. 

Resmi adı Zero Cognitive Systems olan HerculesAI, her biri farklı bir dizi görev için optimize edilmiş beş yapay zeka uygulaması satıyor. Bunlardan üçü, iş belgelerini düzenlemek ve analiz etmek için gereken manuel iş miktarını azaltmaya odaklanıyor. Şirket ayrıca hukuk firmalarının müşterileri daha verimli bir şekilde faturalandırmasına yardımcı olmak için tasarlanmış iki araç sunuyor.

HerculesAI’ın ilk ürünü Artemis, belgelerden veri çıkarma görevini otomatikleştirebiliyor. HerculesAI, Artemis’in yalnızca metinleri değil, aynı zamanda gömülü tablolar gibi nispeten karmaşık veri yapılarındaki bilgileri de ayıklayabildiğini söylüyor. Araç, belgeleri işlemek için bir değil birkaç yapay zeka modeli kullanıyor. HerculesAI, bu düzenlemenin her görevin en uygun sinir ağı tarafından gerçekleştirilmesini sağladığını söylüyor. Şirket Artemis’i, büyük veri kümelerinin formatını değiştirmeye yarayan bir araç olan Rosetta Stone ile birlikte satıyor.

HerculesAI ayrıca Athena adında daha özel bir veri yönetim aracı da sunuyor. HerculesAI’a göre Athena her yeni dosyayı tutulması gereken uygulamaya otomatik olarak yönlendirebiliyor. Yazılım, kayıtları düzenlemek için bir dizi büyük dil modeli kullanıyor. Bu modeller, her bir kaydın dosya formatını, tartıştığı konuyu ve ilgili ayrıntıları değerlendirerek hangi belgenin nerede saklanması gerektiğini belirliyor.

HerculesAI’ın diğer ürünü Apollo, hukuk ekiplerinin faturalandırılabilir saatleri daha verimli bir şekilde takip etmelerine yardımcı oluyor. Bir diğer ürün Verify ise hukuk firmalarının müvekkilleriyle yaptıkları anlaşmaların şartlarına uymalarını sağlamalarına yardımcı olmak için yapay zeka kullanıyor.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Hukuk firmaları ve işletmeler için yapay zeka yazılımı geliştiren HerculesAI, 26 milyon dolar yatırım aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir