featured

İkonik oyun serisi film oluyor! Başrol kim olacak?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

The Sims nihayet beyaz perdeye uyarlanıyor. Electronic Arts (EA) ve Amazon MGM Studios tarafından yapılan yeni anlaşmayla, sevilen oyun serisinin film versiyonunu hayata geçireceği açıklandı. Peki yeni The Sims filmi nasıl olacak?

Filmin senaryosu ve yönetmenliği, daha önce Doctor Who dizisinde birlikte çalışan Briony Redman ve Kate Heron ikilisine emanet edildi. Heron ayrıca Disney+’ın Marvel dizisi Loki’nin de yönetmenliğini üstlenmişti.

The Sims filminin yapımcılığını ise Margot Robbie’nin sahibi olduğu LuckyChap Entertainment üstleniyor. LuckyChap; halihazırda Hasbro ve Lionsgate ile bir Monopoly filmi üzerinde çalışıyor. Bu şirketin filme dahil olması, The Sims’in başrolünde Margot Robbie’nin olabileceğini düşündürüyor.

Yeni Game Pass oyunları belli oldu! EA Sports FC 25 fırsatıYeni Game Pass oyunları belli oldu! EA Sports FC 25 fırsatı

Yeni Game Pass oyunları belli oldu! EA Sports FC 25 fırsatı

Xbox Game Pass Eylül oyunları açıklandı. Ayın ikinci bölümünde üç yeni yapım ve EA Sports FC 25 denemesi sunulacak.

EA yaptığı açıklamada, The Sims’in sanal karakterler oluşturma ve aile kurma gibi dinamikleriyle sinemaya uyarlanmaya çok uygun olduğunu dile getirdi. Henüz filmin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi paylaşılmadığını belirtelim.

The Sims serisi, 2000 yılında piyasaya sürüldüğünden beri milyonlarca oyuncuyu bünyesinde tutmaya devam etti. Seri, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan ve oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bir simülasyon klasiği olarak öne çıktı.

The Sims filmi, EA’nın da katkıda bulunacağı bir iş birliği içeriyor. EA, yaratıcı ve yapım sürecine dahil olacak, ancak tam olarak ne kadar yetkiye sahip olacağı henüz net değil.

Sizce filmde Margot Robbie de yer alır mı? Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizle paylaşmayı lütfen unutmayın.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
İkonik oyun serisi film oluyor! Başrol kim olacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir