featured

Infinix Hot 50 Pro+ tanıtıldı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haftalarda Infinix uygun fiyatlı Infinix Hot 50i modelini tanıtırken bugünlerde ise serinin en üst modellerinden birisi olan Infinix Hot 50 Pro+ resmen tanıtıldı. Akıllı telefon en çok 6.8 mm inceliği ve 120 Hz’lik ekran yenileme hızı ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Akıllı telefonun yakın zamanda geleceği bilgisi ve son resim sızıntıları geçtiğimiz hafta internette dolaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde ise şirket, yeni telefonu Infinix Hot 50 Pro+ı tanıttı. Akıllı telefon 6.8 mm kalınlığında piyasaya sürülürken Infinix ise telefonu dünyanın en ince 3D kavisli SlimEdge tasarımına sahip akıllı telefon olarak tanıtıyor. Lakin şirket yaptıkları tanıtım duyurusunda telefon hakkında detaylı bilgiye yer vermiyor.

Infinix, 6.8mm ile ünyanın en ince 3D kavisli SlimEdge tasarımına sahip akıllı telefonu Infinix Hot 50 Pro+'ı tanıttı.

Infinix Hot 50 Pro+’ın ön tarafına baktığımızda 120 Hz ekran yenileme hızına sahip AMOLED bir ekran burada yer alıyor. AMOLED ekran Gorilla Glass ekran koruma teknolojisi ile korunurken selfie kamerası için üst kısımda nokta çentik yer alıyor. Ayrıca bu ekran sürekli açık ekran yani Always on Display özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Telefonda kullanılan biyometrik doğrulama sistemi ise ekran altı parmak izi tarayıcısı oluyor. Şirketin söylediğine göre bu parmak izi tarayıcısı ıslak ve yağlı parmaklar ile de çalışabiliyor.Akıllı telefonun arka kısımda bulunan kameraları hakkında tam bir bilgi bulunmaz iken Infinix Hot 50 Pro+, gücünü 33W hızlı şarj destekli 5000 mAh’lik pilinden alıyor. Telefonun alt kısmında bir adet USB Type-C portu bulunuyorken telefonun içerisinde stereo (iki tane) olacak şekilde JBL hoparlörler bulunuyor.

Bu fiyata yok satar! Infinix Hot 50i tanıtıldıBu fiyata yok satar! Infinix Hot 50i tanıtıldı

Bu fiyata yok satar! Infinix Hot 50i tanıtıldı

Infinix, Hot 50i adlı yeni bütçe dostu Android akıllı telefonunu tanıttı. İşte Infinix Hot 50i özellikleri ve fiyatı…

Ayrıca akıllı telefon, sıçrayan suya ve toza karşı koruma sağlayan IP54 sertifikasına sahip. Akıllı telefon, işlemci kısmında ise Mediatek’in Helio G100 işlemcisini kullanıyor. Infinix AI ile birlikte gelen telefon fotoğraflardaki nesne silme gibi basit işlemleri kolaylıkla yapabilirken üç farklı renk seçeneği ile ortaya çıkıyor. Telefon siyah, gri ve mor seçenekleri ile satışa çıkıyor. Telefon şu anda bazı Kenya’lı satıcılar tarafından ön siparişe açıldı lakin onların verdiği özellikler ile tanıtım sırasında verilen özellikler tam olarak eşleşmediğinden dolayı tam özellik bilgisi için Infinix’in resmi bilgi vermesi bekleniyor.

Peki siz konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Lütfen düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Read this news article in EnglishRead this news article in English
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Infinix Hot 50 Pro+ tanıtıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir