featured

Instagram ve Spotify’dan kullanıcıları mutlu eden anlaşma!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bildiğiniz gibi sosyal medya platformları, 2000’lerin başını kasıp kavuran MySpace döneminden bu yana büyük bir yol kat etti. Günümüzde TikTok ve Instagram, kullanıcıların dikkatini çekmek için birbirleriyle yarışıyor. Bu platformlar, zaman zaman Spotify gibi diğer popüler uygulamalarla iş birliği yaparak kullanıcı etkileşimini artırmayı hedefliyor. İşte Instagram ve Spotify arasındaki son etkileşim…

Instagram, Spotify’a şarkı eklemek için kolaylık sunacak

Instagram’ın bu yeni özelliği, kullanıcıların Spotify hesaplarını Instagram’a bağlamalarını gerektiriyor. Hesaplarınızı bağladıktan sonra süreç şu şekilde işliyor: Diyelim izlediğiniz bir Reels’te bir şarkı hoşunuza gitti; sadece bir iki düğmeye basarak bu beğendiğiniz şarkıyı Spotify listenize anında ekleyebiliyorsunuz.

Ayrıca uygulama, yakın zamanda kullanıcıların profillerine favori şarkılarını ekleyebileceği bir özellik de sundu. MySpace dönemini hatırlayanlar için nostaljik bir etki yaratan bu özellikle kullanıcılar, sevdikleri bir şarkının 30 saniyelik bir bölümünü profillerine ekleyebiliyor. Ancak bu özellik, Spotify ile doğrudan bir bağlantı gerektirmiyor ve kullanıcılara müzik tercihlerini sergileme fırsatı veriyor.

Spotify, müzik zevkini katlayacak bir yenilik getirdi!Spotify, müzik zevkini katlayacak bir yenilik getirdi!

Spotify, müzik zevkini katlayacak bir yenilik getirdi!

Dünyanın en çok kullanılan müzik ve podcast dinleme platformu Spotify, yepyeni bir yapay zeka özelliğiyle karşımıza çıktı.

Instagram ve Spotify arasındaki bu iş birliği yalnızca bununla sınırlı değil. Geliştirici ve uygulama tersine mühendis Alessandro Paluzzi’nin bulduğu bir özellikle Instagram kullanıcıları, Spotify’da dinledikleri şarkıları sürekli olarak paylaşabilecekler. Paluzzi, bu özelliğin geliştirilme aşamasında olduğunu ve Eylül ayının başlarında ilerleme kaydedildiğini belirtmişti. Ancak o zamandan bu yana konu hakkında pek fazla bilgi paylaşılmadı.

Siz de konuyla ilgili görüşlerirnizi bizle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Instagram ve Spotify’dan kullanıcıları mutlu eden anlaşma!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir