featured

iPhone kullananların özlediği özellik geri geliyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone kullanıcılarının uzun süredir eksikliğini hissettiği ve niye kalktığı anlaşılamayan kilit ekranı ses kontrolü özelliği, iOS 18.2 güncellemesiyle birlikte geri dönüyor. Apple’ın 2022’de iOS 16 ile kaldırdığı ve sadece AirPlay kullanımında görünür olan ses kontrolü, kullanıcıların yoğun talepleri sonucunda yeniden hayatımıza girecek.

iPhone için ses kontrolü dönüyor!

Cupertino merkezli teknoloji devi, ‘Her Zaman Ses Kontrolünü Göster’ seçeneğini yeniden Ayarlar uygulamasına ekliyor. Kullanıcılar bu yeni özelliğe ‘Ayarlar > Erişilebilirlik > Ses ve Görsel’ menüsünden ulaşabilecek. Özellik etkinleştirildiğinde, kulaklık kullanırken veya iPhone’un dahili hoparlörünü kullanırken kilit ekranında ses kontrolü sürekli görünür durumda olacak.

Bu arada şunu da ekleyelim: Yeni (aslında eski) özellik şimdilik sınırlı sayıda cihazda test ediliyor. Sadece Apple Intelligence destekli iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri ile yeni iPhone 16 serisi cihazlarda kullanılabilen güncelleme, şu an için geliştirici beta sürecinde… Apple’ın planlarına göre, önümüzdeki ay daha geniş bir beta test grubuyla paylaşılacak olan güncellemenin yıl bitmeden tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.



iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir!iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir!


iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir!

Apple geçtiğimiz günlerde iOS 18.2 geliştirici betayı yayınladı. Analist Mark Gurman’a göre iOS 18.2 ile yeni yapay zekalar gelebilir.

Bu değişiklik, sosyal medya platformlarında ve özellikle Reddit’te uzun süredir şikayet konusu olan bir soruna çözüm getiriyor. iOS 16’dan bu yana kullanıcılar, kilit ekranındaki ses kontrolünün kaldırılmasından duydukları rahatsızlığı sıkça dile getiriyordu.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu özelliğin geri getirirlmesi sizleri tatmin etti mi? Görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
iPhone kullananların özlediği özellik geri geliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir