featured

Juventus FC sosyal medya hesabı, Türkler tarafından hacklendi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya dünyası, bugün içerisinde hacklenen Juventus X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımlarla çalkalanıyor. Dünyaca ünlü İtalyan futbol devi Juventus, gün içerisinde Arda Güler’i transfer ettiğini açıklayarak herkesi şok etti. Ancak, yaşanan durumun bir hack vakası olduğu ortaya çıktı.

Juventus hesabından Arda Güler paylaşımı!

Bugün içerisinde şok edici bir gelişme yaşandı: Juventus’un İngilizce Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Real Madrid’de forma şansı bulamayan genç yıldız Arda Güler’in Juventus’a transfer olduğu açıklandı. Fotoğrafıyla birlikte paylaşılan bu haber, futbol dünyasında geniş yankı uyandırsa da gerçek sonradan ortaya çıktı.

Yapılan paylaşımın ardından on binlerce kişi transfer haberini görüp yorum yaptı, hatta bazı futbol otoriteleri bu haberin gerçekliğini sorgulamaya başladı.

Paylaşımın yapılmasından kısa bir süre sonra, Juventus resmi hesabından yapılan yeni bir açıklamada, hesabın hacklendiği ve Arda Güler transferine dair paylaşılan bilgilerin doğru olmadığı belirtildi. Kulüp, taraftarlarından bu tür yanlış bilgilere itibar etmemelerini ve en kısa sürede sorunu çözmek için çalıştıklarını duyurdu.

Her ne kadar Juventus, resmi hesabından gerekli işlemlerin yapılmaya başlandığını duyursa da, hesabı hackleyen kişi veya kişiler, resmen hesap üzerinden eğlenmeye devam ediyor. Biz bu haberi yayına hazırlarken, aynı hesaptan Ali Koç’un Fenerbahçe başkanlığından istifa ettiğine dair ilginç tweetler gelmeye devam ediyor.

Bakalım Juventus yetkilileri hesabı ne zaman tekrar ele geçirebilecekler. Siz de hesabı ve atılan tweet’leri incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Juventus FC sosyal medya hesabı, Türkler tarafından hacklendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir