featured

M4 MacBook Pro ve iMac için tarih verildi: Son 1 hafta!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, yeni nesil M4 işlemcili MacBook Pro, iMac ve Mac mini modellerini çok yakında duyurmaya hazırlanıyor. Haftaya Los Angeles’ta düzenlenecek etkinlikte Apple, medya ve içerik üreticilerine yönelik bir tanıtım gerçekleştirecek. Etkinlikte, Apple’ın yeni nesil Mac’leri sahneye çıkarması bekleniyor. İşte detaylar…

Mark Gurman’ın bildirdiğine göre, etkinlikte yeni MacBook Pro, iMac ve Mac mini modelleri tanıtılacak. Ancak en dikkat çekici olanı, yenilenmiş tasarıma sahip olan Mac mini. Söylentilere göre, yeni Mac mini, bir Apple TV’nin daha kalın versiyonunu andıran bir tasarıma sahip olacak. Fakat bu defa ön yüzünde iki adet USB-C bağlantı noktası yer alacak, bu da kullanıcıların cihazlarına daha hızlı erişim sağlayacak.

Apple’ın etkinlikte tanıtacağı bir diğer ürün ise 14 inç MacBook Pro olacak. Bu modelde, giriş seviyesinde Thunderbolt bağlantı noktası eklenmiş olması da beklenen detaylar arasında. Ancak diğer MacBook Pro ve iMac modellerinde tasarım açısından çok büyük değişiklikler beklenmiyor. Apple, bu etkinlikte tasarım açısından radikal değişiklikler yerine, performans artışı ve yeni bağlantı seçeneklerine odaklanacak gibi duruyor.

M4 MacBook Pro’nun RAM kapasitesi sızdırıldı!

M4 MacBook Pro’nun RAM kapasitesi sızdırıldı!

MacBook Pro’nun yeni modeliyle ilgili sızan bilgilere göre, cihaz 28 GB bellek ile özel bir yapılandırma seçeneği sunacak.

Bu arada, sadece bilgisayarlar değil, Apple’ın Magic Mouse, Magic Keyboard ve Magic Trackpad gibi popüler aksesuarlarında da yenilikler olabilir. USB-C ile güncellenmiş aksesuarlar, yeni iMac’lerle tam uyumlu hale gelecek. Apple’ın son dönemde iPhone ve iPad gibi cihazlarında da USB-C’ye geçiş yaptığını düşünürsek, bu değişim beklentileri karşılayacak gibi duruyor.

Yeni ürünlerin, etkinliğin ardından 7 Kasım 2024 tarihinde satışa sunulması bekleniyor. Özellikle M4 işlemcilerle donatılmış yeni nesil Mac’ler, performans konusunda oldukça iddialı olacak. Apple, M1 ve M2 serisi işlemcilerle zaten sektörde büyük beğeni kazanmıştı, şimdi de M4 işlemcilerle bu başarıyı devam ettirme niyetinde.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
M4 MacBook Pro ve iMac için tarih verildi: Son 1 hafta!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir