featured

Marvel hayranları yıkıldı: Heyecanla beklenen o film…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle 2012 yılında beyaz perdeyle buluşan Avengers ile birlikte adeta küllerinden doğan Marvel Sinematik Evreni için pek de hoş olmayan haberler geldi. Efsane üçleme sonrası, Marvel dünyasının sinemadaki öksüz çocuklarından biri haline gelen Blade’in yeni filmi, süresi belirsiz bir biçimde ertelendi. İşte detaylar…

Yeni Blade filminde Wesley Snipes olmayacaktı

Özellikle 1998 yılında vizyona giren ve Wesley Snipes’ın efsanevi oyunculuğuyla akıllara kazınan Blade, her ne kadar ilk film kadar iyi olmasa da kaliteyi belli bir düzeyde tutan iki devam filmiyle hoş bir seda bırakmıştı.

2004 yılında izleyiciyle buluşan Blade: Trinity sonrası kızağa çekilen seri, Marvel Sinematik Evreni’nin adeta patlama yapması sonrası yeniden gündeme geldi. 2021 yılında duyurulan serinin yeni filminin, 2023 yılında vizyona gireceği söylenmişti. Blade rolünde Mahershala Ali’yi izleyeceğimiz film, prodüksiyon sürecinin aksaması nedeniyle 2025 yılına ertelenmişti.

Ancak görünen o ki Blade ekseninde işler hiç de yolunda gitmiyor. Marvel cephesinden gelen açıklamaya göre, 2025’in Aralık ayında vizyona girecek olan yeni nesil Blade filmi, takvimden resmen çıkarıldı. Üstelik Marvel, filmin yeni vizyon tarihiyle ilgili bir bilgi de paylaşmadı. Bu anlamda filmin iptal olma olasılığı bile mevcut gibi görünüyor.

Bir garip olay: Blade Runner 2049 yapımcısı, Elon Musk’ı dava etti!Bir garip olay: Blade Runner 2049 yapımcısı, Elon Musk’ı dava etti!

Bir garip olay: Blade Runner 2049 yapımcısı, Elon Musk’ı dava etti!

Son dönemlerde adeta davadan davaya koşan Elon Musk, şimdi de Blade Runner 2049 yapımcısı tarafından dava edildi. İşte detaylar…

Her ne kadar serinin hayranlarırnın gözleri Wesley Snipes’ı arasa da, artık 62 yaşına girmiş olan ünlü yıldızın filmde yer almaması bir yerde sineye çekilmişti. Buna karşın, filmin hiç vizyona girmeme olasılığı, hayranları çok üzebilir.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Read this news article in EnglishRead this news article in English
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Marvel hayranları yıkıldı: Heyecanla beklenen o film…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir