featured

Meraklar giderildi: Galaxy A36 5G ilk kez görüntülendi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un yeni orta segment telefonu Galaxy A36 5G’ye dair ilk bilgiler çevrimiçi ortamda sızdırıldı. Ünlü bir kaynak, cihazın hem nasıl göründüğünü hem de önceki modelle kıyasla ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu. Galaxy A36 5G, 2025’in başlarında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy A35 5G modelinin yerini alacak.

Yapılan sızıntıya göre, Galaxy A36 5G’nin tasarımının, özellikle Sony’nin Xperia serisindeki cihazları andırdığı söyleniyor. Cihazın arka kısmı, özellikle Xperia 10 V veya Xperia 1 VI modellerine benziyor. Buna göre, Samsung’un Galaxy A serisinde yeni bir estetik anlayışını benimsediğini söyleyebiliriz.

Ayrıca, Galaxy A36 5G’nin kamerası da Galaxy Z Fold6 ile benzer bir tasarım çizgisine sahip. Hatta, bu tasarımın gelecekteki Galaxy S25 Ultra modeline de gelmesi bekleniyor. Galaxy A36 5G’nin, selefi olan Galaxy A35 5G’den bazı karakteristik özellikleri koruduğu da belirtiliyor.

Orta segmente kral olacak: Samsung Galaxy A36 özellikleri sızdırıldı!

Orta segmente kral olacak: Samsung Galaxy A36 özellikleri sızdırıldı!

Tıpkı kardeşi A35 gibi orta segmentin güçlü cihazlarından biri olması beklenen Samsung Galaxy A36 için teknik özellikler sızdırıldı!

Cihazın Key Island tasarım motifini sürdürdüğü, ancak alt çerçevesinin diğer taraflara göre daha kalın olduğu aktarılıyor. Boyutlarına bakıldığında, 162.6 x 77.9 x 7.4 mm ölçülerinde olan cihaz, Galaxy A35 5G’den biraz daha uzun, dar ve ince olacak.

galaxy-a36-5g-ilk-kez-goruntulendigalaxy-a36-5g-ilk-kez-goruntulendi

Sızıntılarda ayrıca, Snapdragon yonga seti kullanacağı söylenen Galaxy A36 5G’nin, Samsung’un Exynos yonga setlerinden ziyade Qualcomm’un işlemcilerini tercih edeceği öne sürülüyor. Bu bilgi, Geekbench testlerinde görülen sızıntılarla da örtüşmüş durumda.

Kısacası, Galaxy A36 5G’nin, Sony’nin Xperia serisinden esinlenmiş tasarımı ve Snapdragon işlemcisiyle Samsung’un orta segment telefonları arasında epeyce dikkat çekeceğini söyleyebiliriz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Meraklar giderildi: Galaxy A36 5G ilk kez görüntülendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir