featured

Mojang’dan Minecraft için PlayStation 5 kullanıcılarına müjde!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en popüler oyunları arasında kabul edilen Minecraft, PlayStation 5 oyuncuları tarafından uzun bir süredir heyecanla beklenen yeni güncellemesini nihayet aldı.

Sony’nin PS5’in ilk sürümünü piyasaya sürmesinden 4 yıl sonra gelen yeni güncelleme, özellikle de grafik kalitesinin artışı noktasında önemli iyileştirmeler sunuyor. İşte detaylar…

PS5 için yeni Minecraft güncellemesi neler sunuyor?

Bu yerel sürümle beraber Mojang, görsel iyileştirmelerle birlikte saniyede 60 kareye kadar hıza sahip 4K çözünürlükte grafikler ekledi.

Aslında bu mevcut nesil için optimize edilmiş bir sürüme sahip olan Xbox Series X’te zaten mevcuttu. Şimdi biraz geç de olsa nihayet PS5 kullanıcılarına da sunuldu.

Silent Hill 2 Remake güncellemesi, oyunu resmen bozdu!Silent Hill 2 Remake güncellemesi, oyunu resmen bozdu!

Silent Hill 2 Remake güncellemesi, oyunu resmen bozdu!

Silent Hill 2 Remake güncellemesi yayınlandı. Buna karşın, gelen güncelleme sorun çözmekten ziyade sorun üretiyor. İşte detaylar…

Bununla birlikte oyuna artık tek can içeren yeni bir Hardcore mod da eklendi. Bu mod ile beraber oyuncular kaybettikleri takdirde dünyasını yalnızca hayalet olarak ziyaret edebilecek.

Öte yandan bir diğer yeni özellik ise yerden tasarruf etmek ve her şeyi daha organize hale getirmek için öğeleri gruplandırmanıza olanak tanıyan envanter klasörleri oldu.

Peki siz Minecraft’ın yeni güncellemesini nasıl buldunuz?

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Mojang’dan Minecraft için PlayStation 5 kullanıcılarına müjde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir