featured

Netflix, Ratched dizisini iptal etti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix, Ratched dizisi için son kararını açıkladı. İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan psikodrama yapımın ikinci sezonu çekilmeyecek. Bu da yaklaşık dört yıldır yeni bölümleri bekleyen izleyicilerin hayal kırıklığına uğrayacağı anlamına geliyor.

Ratched dizisinin ikinci sezonu çıkmayacak

One Flew Over the Cuckoo’s Nest filminden yola çıkarak hazırlanan Ratched dizisi, bir hemşirenin hikayesini anlatıyordu. IMDb’de 7,3 puan alan ilk sezonun ardından, dizinin yenilenmeyeceği bilgisi paylaşıldı. Bu da 2020’de yayınlanan Ratched’ın iptal edildiğini gösteriyor.

Hemşire Mildred Ratched’ın kökenlerini araştıran dizinin başrolünde Sarah Paulson yer alıyordu. Ratched, karakteri bir psikiyatri hastanesinde başhemşire olmaya iten nedenlere ışık tutuyordu. İlk sezonda hikaye tamamlanmamış olmasına rağmen, ikinci sezonun iptal edildiği ortaya çıktı.

Netflix, korsan içeriklere savaş açtı!

Netflix, korsan içeriklere savaş açtı!

Dünyanın en çok aboneye sahip çevrimiçi yayın platformu Netflix, korsan içerik ve yayıncılarına karşı mücadelesiyle gündem oldu.

Dizinin iptal edilme nedeni bilinmiyor, ancak beklenen popülariteyi yakalayamadığı düşünülüyor. Netflix’e göre, beklentilere kıyasla izlenme oranlarında düşük performans gösterdi. Bu durum, izleyicilerden gelen eleştirilerle birleşince, gelecek sezonların iptal edilmesine yol açtı.

İzleyenler, başroldeki Sarah Paulson’ın performansından memnundu. Ancak olay örgüsünün cansız olduğunu ve Milos Forman’ın 1975 yılındaki film uyarlamasıyla çok az bağlantı kurduğunu dile getirdi. Bazı kişiler ise dizinin eski bir konuyu işlediğini düşünerek ana akımı yakalayamadığını ifade etti.

Ratched dizisinin farklı bir platformda başlama ihtimali oldukça düşük. Bu durum ise ikinci sezonun asla çekilmeyeceği ve psikiyatri hastanesinin tamamen rafa kaldırılacağı anlamına geliyor.

Peki siz Netflix Ratched hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Yanıtlarınız bizim için değerli.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Netflix, Ratched dizisini iptal etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir