featured

Netflix, Squid Game: Kıran Kırana oyununu duyurdu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’te ilk yayınlandığı andan itibaren en yüksek izlenme ve etkileşim alan dizilerinden biri olmayı başaran hatta dünya çapında büyük kitleye ulaşan Squid Game için Netflix bir oyun geliştirdi. Squid Game: Kıran Kırana olarak Netflix Games kütüphanesine eklenecek oyunda, diziden esinlenilmiş parkurları geçmeye çalışıyoruz. İşte detaylar…

Milyonlara ulaşan popüler yayın platformunun akşam saatlerinde X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinde yaptığı duyuru ile birlikte kesinleşen Squid Game oyunu, ilgi çekebilir. 26 Aralık’ta ikinci sezonu yayınlanacak dizinin üçüncü ve final sezonu için de onay alındığı açıklanmıştı. Netflix için çıkacak oyun da bu akıma katılarak yeni sezona yakın yayınlanabilir.

Fakat izleyicileri çekmek için öncesinde de oyunu yayınlayabilecek Netflix, herhangi bir tarih belirtmedi. Resmi X hesabında yapılan paylaşımda ise şöyle açıklandı:

“Bazen kazanırsın. Bazen ölürsün. Squid Game: Kıran Kırana, hit serisi temelli yeni bir mobil oyundur. 32 oyunculu parti hesaplaşmasında arkadaşların ve düşmanlarınla takım ol ve becerilerini kanıtlamak ve nihai zaferi elde etmek için ölümcül engellerinde arasında yarış. Yakında Netflix Games’te.”

Yerli dizi, Netflix’i fethetti!

Yerli dizi, Netflix’i fethetti!

Netflix, Türkiye’de haftannın en çok izlenen dizileri listesini güncelledi. Peki zirvede hangi yapım var? İşte sıralama…

Paylaşılan videoda da görülebileceği gibi ilk sahnesi tıpkı dizide de olan yarış ile başlıyor. Fakat oynanacak oyunların çoğu diziden alınmak yerine değiştirilmiş versiyonları ile gelecek. Örneğin lavdan kaçış oyununu dizide görememiştik fakat oyunun tanıtım videosunda yer alıyor.

2. sezonu ile merakla beklenen Squid Game, 26 Aralık 2024 tarihinde yayınlanacak. Dizinin yeni sezonunda ise Seong Gi-Hun’un (Lee Jung-jae) intikam arayışı ve oyuna tekrardan katılışı ele alınacak. “Asıl oyun şimdi başlıyor.” sloganı ile üç yıl aranın ardından tekrar izleyicilerle buluşacak yapım, oldukça heyecanlı bir sezon sunacak.

Peki siz Squid Game oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Netflix, Squid Game: Kıran Kırana oyununu duyurdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir