featured

No Man’s Sky bu hafta sonu ücretsiz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hello Games, keşif odaklı uzay macerası No Man’s Sky için önemli bir güncelleme yayınladı. Omega olarak adlandırılan bu paket, uzun soluklu oyuna yeni oynanış sistemleri ve içerikler getiriyor. Bu pakete ek olarak, No Man’s Sky hafta sonu boyunca ücretsiz olacak.

No Man’s Sky için Omega güncelleme sunuldu

İlk olarak 2016 yılında çıkış yapan uzay macerası oyunu, yıllardır güncelleme almasıyla kendine özel bir kitle oluşturmayı başardı. Omega paketi ise oyuna büyük bir güncelleme olarak sunulacak. Pakete dikkat çekmek isteyen geliştirici; Xbox, PlayStation, Switch ve PC için 15-19 Şubat tarihlerinde No Man’s Sky’ı ücretsiz sunacak.

Omega ile gelen en büyük yeniliklerden biri gezegenlerde görev desteği sağlanması olacak. Oyuncular artık gezegenlerde dolaşan uzaylılar ile konuşarak yan görevler alabilecek. Görevler ise gezegene ve uzaylının kişiliğine göre değişecek.

OpenAI, Google rakibi arama motoru mu yapıyor?

OpenAI, Google rakibi arama motoru mu yapıyor?

Son dönemdeki yükselişiyle gündeme gelen OpenAI firmasının, arama motoru yapabileceği konuşuluyor. İşte detaylar…

Omega ayrıca oyuncuların ilk kez büyük gemilerin kontrolünü ele geçirmesine olanak tanıyacak. Oyuncular, düşman gemilerini (Dreadnought) çevreleyen korsan filolarını yenerek onlara binebilecek ve komutayı ele alabilecek.

Oyunun Atlas Yolu (Atlas Path) görev dizisi de yenilenmiş durumda. Bu görevleri tamamlamak artık oyunculara yeni bir Atlas Asası silahı, jetpack ve kask kazandıracak. Öte yandan, artık oyunu doğrudan uzay istasyonlarında başlatmak mümkün olacak.

SDNShiftdelete.net

Güncellemenin bir parçası olarak Hello Games, Omega Expedition’ı sundu. Yeni oyunculara yönelik geliştirilen bu destek, bir dizi görev boyunca No Man’s Sky’ın temel sistemlerinde rehberlik edecek. Tamamlandığında ise bazı ödüllerin kilidini açacak.

No Man’s Sky, Omega’nın çıkışını kutlamak için 19 Şubat’a kadar tüm platformlarda ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca indirim kapsamında oyunun fiyatı 30 dolara düşmüş durumda.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
No Man’s Sky bu hafta sonu ücretsiz!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir