featured

OnePlus 13’ün 50W AirVOOC manyetik kablosuz şarj cihazı tanıtıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OnePlus yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli OnePlus 13 cihazında kullanılacak 50W AirVOOC manyetik kablosuz şarj cihazını piyasaya duyurdu. Markanın yeni ürünü, beyaz kaplamalı ve ortasında kırmızı vurgu bulunan ilginç bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. OnePlus’ın logosuna ise ürünün yan tarafında yer veriliyor.

OnePlus’ın Çin’deki başkanı Li Jie’ye göre yeni şarj cihazı, kendi türünde bir ürün için en yüksek şarj gücünü sunuyor ve bu kadar kapasite sağlayacak bir termal çözüm getiriyor. İşte cihazın özellikleri, fiyatı ve diğer merak edilen detayları…

OnePlus’ın yeni cihazı, iPhone’ları da şarj edebilecek

OnePlus’ın yeni ürünü markanın diğer akıllı telefonlarıyla da bağlantılı olsa da daha çok şirketin yeni amiral gemisi OnePlus 13 ile özdeşleştiriliyor. Fakat yine de cihazın yalnızca OnePlus telefonlarıyla çalışmayacağı vurgulanıyor. İddialara göre cihaz, iPhone’lar da dahil olmak üzere diğer markaların ürünlerini de şarj etme yeteneğine sahip olacak.

Yeni şarj cihazı merkezde havalandırma fanı, ısı dağıtma kanatçıkları, termoelektrik soğutma sistemi, silikon ped ve etkili sıcaklık yönetimi için alüminyum folyoya sahip. Bütün bunlar çok yüksek güçle şarj edilirken aşırı ısınmayı önlemeye yardımcı oluyor.

2K ekran ve 24 GB RAM: OnePlus 13 için tarih verildi!2K ekran ve 24 GB RAM: OnePlus 13 için tarih verildi!

2K ekran ve 24 GB RAM: OnePlus 13 için tarih verildi!

Akıllı telefon pazarının başarılı oyuncularından OnePlus, amiral gemisi modeli OnePlus 13’ün tanıtım tarihini duyurdu.

En iyi performansı OnePlus 13 cihazıyla göstereceği vurgulanan yeni 50W şarj cihazı, merakla beklenen amiral gemisi telefonun güçlü bir pil sistemiyle geleceğine işaret ediyor. Uzun ömürlü bir bataryaya sahip olacak cihazda 50W hızlı şarj desteğinin dışında 6.000 mAh pil kapasitesi bekleniyor.

Snapdragon 8 Elite yonga setiyle çalışacağı vurgulanan cihazın 31 Ekim tarihinde resmi olarak duyurulacağı söyleniyor. Üst düzey özelliklere sahip olacak telefon, 24 GB’a kadar RAM kapasitesi ve 1 TB dahili depolama alanıyla donatılacak. Üçlü kamera sistemi sunacak model, Hasselblad tarafından tasarlanan gelişmiş lenslerle karşımıza çıkacak.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
OnePlus 13’ün 50W AirVOOC manyetik kablosuz şarj cihazı tanıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir