featured

OPPO’nun yaklaşan telefonu iPhone 16 Pro Max’i geride bırakacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon pazarının başarılı oyuncularından OPPO, 24 Ekim’de merakla beklenen Find X8 serisini vitrine çıkaracak. Modellerle ilgili bugüne dek ortaya çıkan bilgilere göre amiral gemisi özelliklerine sahip olacağı yönünde. Bununla birlikte, Çinli üretici son yaptığı paylaşımlarla yaklaşan Find X8 Pro modelinin iPhone 16 Pro Max’i geride bırakacağını iddia etti.

OPPO, Find X8 serisinin tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla yaptığı paylaşımların hızını artırdı. Çinli marka, son olarak Find X8 Pro’nun batarya konusunda nasıl bir deneyim sunacağına dair önemli ayrıntıları gözler önüne serdi.

OPPO Find X8 Pro, pil performansında iPhone 16 Pro Max'i geride bırakacak

Find X8 Pro modelinin 5,910 mAh’lik bir pilden besleneceği duyuruldu. Ayrıca, bir önceki modele kıyasla yüzde 18’lik bir artış kaydedildiğine vurgu yapıldı. Dahası, Çinli firmanın yeni glacier batarya teknolojisi sayesinde kalınlıkta yüzde 13’lük bir azalma yaşandığı belirtildi.

OPPO Reno 13 Pro’nun gelişmiş kamera özellikleri sızdırıldıOPPO Reno 13 Pro’nun gelişmiş kamera özellikleri sızdırıldı

OPPO Reno 13 Pro’nun gelişmiş kamera özellikleri sızdırıldı

Amiral gemisi özelliklere sahip olacak OPPO Reno 13 Pro modelinin dikkat çekici kamera yetenekleri ortaya çıktı.

OPPO Find X8 Pro ilgili tüm detaylar bunlarla sınırlı değil. Zira şirketin iddiasına göre akıllı telefon videoda 29,3 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Bu, iPhone 16 Pro Max’in 27,7 saatlik batarya ömrüne kıyasla önemli bir fark diyebiliriz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce akıllı telefon iddia edildiği gibi iPhone 16 Pro Max’i pil performansında geride bırakacak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
OPPO’nun yaklaşan telefonu iPhone 16 Pro Max’i geride bırakacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir