featured

Param, Nebim Yazılım’ın çoğunluk hissesini satın aldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finansal teknoloji alanında faaliyet gösteren Param, geçtiğimiz yıl yaptığı yatırımlar ve satın almalarla gündemdeydi. Şirket, bu kez de Nebim Yazılım‘ın çoğunluk hissesini satın alarak büyümesini satın almalarla ile sürdürmek istiyor.

Belirtelim satın almanın finansal detayları açıklanmadı. Bu birleşim, Param’ın finansal platformunu Nebim Yazılım’ın perakende ağı ile entegre etmeyi hedefliyor. Nebim’in geliştirdiği yazılımların bugün 8.000’in üzerinde firmaya hizmet verdiği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Türkiye merkezli Param, 2013 yılında Emin Can Yılmaz ve M.Serhan Yılmaz tarafından kuruldu. Şirket, ön ödemeli kartlar ve finansman çözümleri ile kullanıcıların parasını dijital ortama taşımalarına olanak tanıyor.

Kullanıcılar, diledikleri zaman para çekme, gönderme ve ödeme yapma imkanı bulurken, harcamalarından nakit iade kazanma fırsatı da elde ediyor.

Bu yeni satın almayı Param’ın sektördeki dijital dönüşümü hızlandırma ve pazar payını artırma stratejisi çerçevesinde önemli bir adım olarak değerlendirebiliriz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Param, Nebim Yazılım’ın çoğunluk hissesini satın aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir