featured

Realme GT 7 Pro geri sayımda: Tanıtım tarihi açıklandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oldukça hareketli bir dönem geçiren akıllı telefon dünyasında bir hamle de Realme’den geliyor. Şirket, güçlü bir amiral gemisi model ile pazardaki etkinliğini arttırmak istiyor. Uzun bir süredir sızıntı bilgilerine ulaştığımız Realme GT 7 Pro modelinin tanıtım tarihi belli oldu.

İddialı bir hazırlık süreci geçiren Realme GT 7 Pro için geri sayıma geçildi. Realme tarafından paylaşılan görseller, cihazın tasarımını ve tanıtım tarihini oraya koyuyor. Paylaşılan görsellere göre Realme amiral gemisi modeli, 4 Kasım’da tanıtılacak.

Realme GT 7 Pro tarihi

Daha önceden elde edilen bilgilere bakarsak cihazın işlemci koltuğunda Qualcomm tarafından geliştirilen amiral gemisi işlemci Snapdragon 8 Elite yer aldığını görüyoruz. 16 GB’a kadar RAM ve 1 TB dahili depolama sunması beklenen Realme modeli, kutudan Android 15 tabanlı Realmu UI 6.0 ile çıkacak.

Realme P1 Speed ile Realme P2 Pro arasında ne fark var?Realme P1 Speed ile Realme P2 Pro arasında ne fark var?

Realme P1 Speed ile Realme P2 Pro arasında ne fark var?

Dün itibarı ile resmen duyurulan Realme P1 Speed ile Realme P2 Pro arasında ne fark olduğuna göz atacağız. İşte detaylar…

Realme modelinin ön paneline baktığımızda 1,5K çözünürlük, 120 Hz yenileme hızı, LTPO teknolojisi ve ultrasonik parmak izi okuyucuya sahip 6,78 inç X2 kavisli ekran görüyoruz. Arka panele baktığımızda 50 megapiksel ana sensör, ultra geniş sensör ve 3x optik yakınlaştırmalı Sony LYT-600 periskopun yanı sıra 10x hibrit ve 120x dijital yakınlaştırma da bekleniyor.

Realme GT 7 Pro tarihi Realme GT 7 Pro tarihi

 6.500 mAh batarya ve 120W hızlı şarj özellikleriyle gelecek modelin ön panelinde 32 Megapiksellik bir özçekim kamerası yer alacak. Ek olarak Realme modeli dayanıklılık konusunda da iddialı. Sızan bilgilere göre cihaz, IP69 dayanıklılık derecesine sahip olacak.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Realme GT 7 Pro geri sayımda: Tanıtım tarihi açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir