featured

Redmi K80 Pro şarj hızı ortaya çıktı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 29 Ekim’de merakla beklenen Xiaomi 15 serisini tanıtacak. Alt markası Redmi ise K80 serisinin lansmanına hazırlanıyor. Söz konusu modeller ile ilgili şimdiye kadar birçok bilgi geldi. Son olarak serinin tepe modellerinden Redmi K80 Pro için 3C sertifikası alındı ve böylelikle şarj hızı ortaya çıktı.

Bilmeyenler için China Compulsory Certification veya kısa adıyla 3C, Çin’de satılan elektronik ürünlere verilen, cihazın standartları karşıladığını gösteren bir sertifikadır. Redmi K80 Pro ise 24117RK2CC model numarasıyla kayıt edildi.

Redmi K80 Pro şarj hızı ortaya çıktı

Akıllı telefonun sertifikasına baktığımızda cihazın 90W hızlı şarjdan besleneceğini görüyoruz. Ne yazık ki bunun dışında başka bir bilgi mevcut değil. Ancak model hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için daha önce sızdırılan özelliklere bakılabilir.



vivo uygun fiyatlı telefonlarına bir yenisini ekliyor: Y04!vivo uygun fiyatlı telefonlarına bir yenisini ekliyor: Y04!


vivo uygun fiyatlı telefonlarına bir yenisini ekliyor: Y04!

vivo Y04, V2430 model numarasıyla IMEI veri tabanında göründü. Peki, bu gelişme tam olarak ne anlama geliyor?

Cihazın Qualcomm imzalı Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alması bekleniyor. Xiaomi 15 ve 15 Pro modellerine de destek veren bu yonga seti, gücüyle adından söz ettiriyor. Öte yandan telefonun TCL Huaxing tarafından üretilen, 2K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6.67 inç OLED ekrana yer vereceği belirtiliyor.

Beklenen Redmi K80 Pro özellikleri şu şekilde sıralandı;

Özellik Detay
Şarj 90W hızlı şarj
İşlemci Qualcomm Snapdragon 8 Elite
Ekran 6.67 inç – OLED
2K çözünürlük
120 Hz yenileme hızı

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Redmi K80 serisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
Komik
Redmi K80 Pro şarj hızı ortaya çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir